Gelor Kanga (Crvena zvezda) i Eliša Ovusu (Gent)
Gelor Kanga (Crvena zvezda) i Eliša Ovusu (Gent)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Pogodiće mrežu i Zvezda, i Gent

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.11.20. | 11:27

Pročitajte nekoliko predloga za 26. novembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:55
Gent - Crvena Zvezda
ID: 5229026

 

Crvena zvezda večeras u Gentu ima priliku da izbori plasman u sledeću fazu Lige Evrope, međutim, srpski šampion, posle dve vezane pobede u ovom takmičenju, ima velike kadrovske probleme, zbog čega se ne usuđujemo da vam preporučimo dvojku. Najbolje je da se opredelite za GG.

 


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.62)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:55
Molde - Arsenal
ID: 5228550

Čak i da izgubi od rivala kojeg je pre tri nedelje dobio sa 4:1, Arsenal bi mirno čekao poslednja dva kola jer bečki Rapid i Dandalk nemaju kapacitet za iznenađenja. Ipak, Tobdžije će ići na pobedu kako bi popravile loš utisak iz Premijer lige i dvojka je prvi, a GG drugi znak.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:55
Sparta Praha - Celtic
ID: 5228564

Sparta ima solidne šanse da prezimi u Evropi. Za početak bi morala da savlada Seltik koji je loše odigrao prvu polovinu takmičenja, pa ako su ga Česi lako pobedili u Glazgovu, zašto ne bi i u Pragu? Ko ne sme keca, mada je kvota vredna rizika, neka proba kombinaciju 1X&2+.


Konačan ishod

Tip: 1 (3.25)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:55
Liberec - Hoffenheim
ID: 5228541

Hofenhajm bi pobedom obezbedio plasman u šesnaestinu finala. S obzirom na to da je TSG oba prethodna nastupa na međunarodnoj sceni takmičenje završavao na poslednjem mestu u grupi, to mu je dovoljan motiv pred gostovanje u Liberecu i uvereni smo da će odneti kući sva tri boda.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.48)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Rangers - Benfica
ID: 5228572

 

Njihov prethodni okršaj završen je 3:3, a i na Ajbroksu bi trebalo da bude golova na obe strane i u oba poluvremena. Rendžers je u Lisabonu imao igrača više i vođstvo od 3:1, ali nije uspeo da savlada objektivno kvalitetnijeg protivnika. Ovde je sve moguće, pa obiđite ishod.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.58)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:55
Lille - Milan
ID: 5228548

Lil je u prethodnoj rundi bio izuzetno ubedljiv na San Siru (3:0), a kada tome dodate činjenicu da ova ekipa nikada nije izgubila od Rosonera (dve pobede i remi u međusobnim susretima), dobije se kec kao sasvim izgledan ishod. Oba rivala igraju efikasno, te je i 3+ dobar izbor.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.7)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:55
CSKA - Feyenoord
ID: 5228551

Za razliku od ruskog prvenstva, u kojem je kandidat za titulu CSKA je "fenjeraš" grupe K Lige Evrope (ostali rivali su Volfzberger i zagrebački Dinamo). To jasno govori o prioritetu Armejaca i Fajenord bi mogao makar do boda, a naša preporuka vam je MOZZART kombinacija X2&GG.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&gg (2.8)
Za izbegavanje
BRAZIL 1 | 23:55
Fortaleza CE - Goias
ID: 5231515

Domaći stoje mnogo bolje na tabeli, što i nije tako teško s obzirom na to da je Gojas zakucan za njeno dno, međutim, u poslednjih mesec dana imali su puno problema sa formom i tek su u prethodnom kolu prekinuli seriju bez pobede. Rival ume da se zatvori, pa ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.62)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara