Saša Lukić (Srbija)
Saša Lukić (Srbija)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Stradanje Katara, drugi deo

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.11.21. | 10:41

Pročitajte nekoliko predloga za 11. novembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 20:45
Greece - Spain
ID: 5967064

 

Otkako je preuzeo špansku selekciju Luis Enrike je izložen kritikama, pre svega zbog izbora igrača, a najveći gnev izazvao je odlukom da na nedavno EP ne povede nijednog fudbalera madridskog Reala, no plasmanom u polufinale EP malo je “smirio strasti”. Ovde je dvojka sigurna.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.47)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 20:45
Slovakia - Slovenia
ID: 5967059

U utakmici koja ni jednima, ni drugima ne znači baš ništa mogli bi svi da se opuste, pa da konačno odigraju efikasan duel - od prethodnih osam međusobnih okršaja na samo jednom nije došlo 0-2 (bilo je 2:1 za Sloveniju). Ako ipak sumnjate u GG3+, poverenje poklonite domaćima.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.95)
Za izbegavanje
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:30
Ukraine - Bulgaria
ID: 5969466

 

Akterima ovog duela ostao je po jedan susret u kvalifikacijama. Dok Bugari nemaju šanse za plasman na SP, Ukrajinci su drugi u grupi D, međutim, još ništa nisu osigurali. Želeće rezultat koji diže samopouzdanje, ali i da sačuvaju snagu, pa je možda bolje da preskočite par.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.53)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
Serbia - Qatar
ID: 5968083

Ovo bi morala da bude jedna od sigurica dana. Srbija se sprema za odlučujući okršaj sa Portugalijom i sigurno će nastupiti u kombinovanom sastavu, ali u septembru je u Debrecinu savladala Katar sa 4:0, pa je realno da i na svom terenu ponovi sličan rezultat (kec, KMB 1&3+).


Konačan ishod

Tip: 1 (1.38)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 20:45
R.Ireland - Portugal
ID: 5967061

Portugalci u utakmicu ulaze kao drugoplasirani na tabeli, sa bodom manje, ali i mečom manje od Srbije sa kojom se sastaju u poslednjem kolu. S druge strane, Irci su potpuno podbacili, ali im je malo nedostajalo da iznenade Selesao na prethodnom duelu. No, ne sumnjamo u dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.4)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP JUŽNA AMERIKA | 22:00
Ecuador - Venezuela
ID: 5967288

Pripremajući se za ovu rundu kvalifikacija Ekvador je pobedio Meksiko sa 3:2 i uvećao samopouzdanje, koje mu je bilo poljuljano zbog “šarenolikih” rezultata. Venecuela je na dnu tabele, pa se kec podrazumeva, bez obzira na ishod njihovog poslednjeg duela (2:1 za Venecuelu).


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP AFRIKA | 14:00
Tanzania - Dr Congo
ID: 5968708

Tanzanija deli prvo mesto sa Beninom, ali ni DR Kongo nije sasvim bez računice jer zaostaje dva boda za njima. No, gostima ne dajemo baš mnogo nade da mogu u narednu rundu kvalifikacija jer očekujemo keca, iako imaju malo bolji bilans u međusobnim okršajima. Kvota je sjajna.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.9)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP AZIJA | 16:00
China - Oman
ID: 5966681

Kina bi verovatno bila znatno konkurentnija da nije „izgnanik“ poput Iraka i Sirije. Ekipu Omana dočekaće u Šardži (UAE), što ide naruku izabranicima Branka Ivankovića koji bi pobedom dodatno pritisli Japan. Zbog toga vredi probati sa dvojkom, a ko ne sme neka gađa 2-3 gola.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (2.75)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara