Unaj Simon (Bilbao) i Karim Benzema (Real Madrid)
Unaj Simon (Bilbao) i Karim Benzema (Real Madrid)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Svaka čast Bilbau, ali Real je Real

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.01.21. | 11:33

Pročitajte nekoliko predloga za 14. januar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
HOLANDIJA 1 | 21:00
Willem II - Groningen
ID: 5319324

Vilem je osvojio samo devet bodova i nalazi se na pretposlednjoj poziciji. Istina, u prethodnoj utakmici na svom terenu napravio je ogromno iznenađenje odigravši 1:1 sa Ajaksom, ali to je sigurno opomena fudbalerima Groningena da ne smeju da se opuste. Uvereni smo u dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Za izbegavanje
BRAZIL 2 | 01:30
Cuiaba - Guarani
ID: 5323144

 

Juče smo bili u pravu kada smo vas posavetovali da preskočite utakmicu Serije B Kruzeiro – Oeste. Istini za volju, to je bila jedna od retkih naših dobrih procena. No, pošto ono što valja ne treba popravljati i sada vas savetujemo da obiđete meč iz ove lige jer je sve realno.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Fiksevi dana
ITALIJA - KUP | 17:30
Sassuolo - Spal
ID: 5319228

SPAL je proletos ispao iz elite, ali ostvarenja u Seriji B ulivaju optimizam njegovim navijačima da bi mogao ekspresno da se vrati u nju (nalazi se u vrhu prvenstvene tabele). Međutim, njegovo putešestvije kroz Kup završiće se ovim duelom pošto je Sasuolo prejak za komšije.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
ŠPANIJA - SUPER KUP | 21:00
Real Madrid - Ath.Bilbao
ID: 5319598

Večeras ćemo dobiti odgovor na pitanje koja će od ove dve ekipe u nedelju od 21 sat izaći na megdan Barseloni u finalu Superkupa u Sevilji. Madridski Real brani trofej u i ovom takmičenju, koje se od lani igra u ovom formatu, a nas bi ovde sve osim keca prilično iznenadilo.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.73)
Vredi probati
HOLANDIJA 1 | 20:00
Twente - Ajax
ID: 5319322

Na poslednjih šest Tventeovih mečeva došle su dvojke, a najneočekivanija je bila ona u Amsterdamu, u vreme Ajaksove okrenutosti ka Ligi šampiona. Kopljanici su sada posvećeni holandskom prvenstvu i spremaju revanš sa kamatom, što obećava dosta pogodaka. Mi biramo KMB 2&GG.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&gg (2.45)
Vredi probati
RUMUNIJA 1 | 16:00
Botosani - SCM Pitesti
ID: 5319101

Botošani pokušava da se domogne pozicije koja će ga uvesti u borbu za Evropu, a serija od pet kola bez poraza i činjenica da je protivnik “zakucan” za poslednje mesto daju mu status favorita u ovom meču. Uz keca očekujemo i 2-3 gola, pa kombinujte, kvota je vredna rizikovanja.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-3 (2.65)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Arsenal - Crystal Pal.
ID: 5319584

Nekoliko vezanih pobeda, među kojima se posebno ističe ona u susretu sa Čelsijem malo su popravili raspoloženje u redovima Arsenala. Kada se tome doda forma Kristal Palasa kec nam deluje kao prilično siguran izbor, s tim da u njihovim međusobnim susretima često dolazi GG.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Fiksevi dana
ITALIJA - KUP | 21:15
Atalanta - Cagliari
ID: 5319227

Kaljari je zaređao sa porazima, čak i na Sardiniji, ali i da to nije slučaj prednost bi pripala atraktivnoj Atalanti kojoj su se osladili nastupi u Evropi, pa će dati sve od sebe da ih ponovi u šampionatu i Kupu. Kec stiže uz 3+, pa kvotu malo pojačajte njihovom kombinacijom.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.47)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara