PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja, 23. avgust): Bajern iskustvom do šestog trofeja Lige šampiona

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.08.20. | 12:13

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 23. avgust

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ČEŠKA 1 | 16:30
Budejovice - Slavia Praha
ID: 5037588

Prvak države startuje novu sezonu u gostima protiv ekipe koja je projektovana za sredinu tabele. Praški tim retko kada gubi bodove u duelima sa slabijim timovima, pa nije očekivati da će Crni baš na premijeri iznenaditi branioca trofeja od kojeg su gubili u prethodne tri takmičarske utakmice.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
SLOVENIJA 1 | 18:00
Maribor - Aluminij
ID: 5034448

Vicašampion posle nekoliko uspešno arhiviranih kontrolnih utakmica počinje sezonu u domaćem šampionatu. Golgeteri su bili raspucani u pripremnom periodu i sada to raspoloženje treba da prenesu na prvenstvenu premijeru. Rival je Aluminij koji više od mesec dana nije igrao utamicu i koji je od ekipe sa Ljudskog vrta gubio u poslednja četiri meča.



Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (1.58)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
PSG - Bayern
ID: 5033385

Finala ne poznaju favorite, naročito kada se sastaju najskuplji i trenutno, na osnovu svega prikazanom u minuloj sezoni, golgeterski najmoćniji klub Evrope. Ali iskustvo Bajerna u finalima Lige šampiona je neprocenljivo. Igrali su dva u prethodnoj deceniji, zabeležili polovičan učinak, ali Levandovski i saigrači izgledaju gladno kao nikada do sada. Uostalom, Bajern je pobedio u svakoj utakmici Lige šampiona ove sezone, pa zašto ne bi i u finalu.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Vredi probati
ŠKOTSKA 1 | 16:00
Aberdeen - Livingston
ID: 5036112

Domaćin je od starta sezone odigrao samo dva duela uz polovičan učinak, dok ekipa Livingstona posle četiri odigrane utakmice ima svega dva boda i epitet fenjeraša. Aberdin je startovao šampionat porazom, ali posle minimalnog trijumfa protiv Sent Džonstona odlučan je da nastavi u tom ritmu, a rival mu i te kako leži. U prethodnih 12 međusobnih duela Redsi su devet puta slavili uz tri nerepena ishoda.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Za izbegavanje
FRANCUSKA 1 | 17:00
Nice - Lens
ID: 5033373

Nica jeste blagi favorit na Alijanc Rivijeri, ali prva utakmica u sezoni nije poligon za ovakav rizik. Lans je novopromovisani tim u Ligi 1, a kada se u obzir uzme i detalj da je u pripremnom periodu znao da pobedi ekipe poput Genka, nije nerealno da gosti otkinu bodove ekipi sa Azurne obale. U prilog tome govore i poslednja četiri međusobna duela – dve pobede Lansa, jedan trijumf Nice i nerešen ishod.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
BELGIJA 1 | 16:00
Club Brugge - Beerschot Wilrijk
ID: 5033698

Šampion je šampion, čak i kada otvori prvenstvo porazom, ali ono što se desilo Eupenu u drugoj rundi, poraz 4:0, nagoveštava sudbinu Beršota koji je fenomenalno startovao šampionat. Uvodne dve pobede rasplamsavaju samopouzdanje gostiju i daju mu za pravo da se nada, ali teško da će klub iz Antverpena imati snage da odoli šampionu na stadionu Jan Brejdel.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 13:30
Standard - Genk
ID: 5033707

Kada se pogledaju imena rivala, jasno je da je u pitanju derbi kola, međutim deluje da bi klub iz Liježa mogao da iskoristi domaćinstvo za treći trijumf od starta prvenstva i produžavanje masimalnog učinka. Genk će sigurno biti tvrd orah, ali Standard je pronalazio recept za pobedu u prethodna dva međusobna susreta.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.65)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA 1 | 14:30
Malmo - Falkenberg
ID: 5033345

Lider švedskog šampionata je samo jednom poražen u prvih 16 utakmica, a tim iz zone ispadanja kakav je Falkenbergs nije kandidat da ozbiljno izađe na crtu domaćinu. Četiri utakmice bez trijumfa i samo dve pobede od starta sezone ne nagoveštavaju da će se gostujući tim lepo provesti na Svedbank stadionu protiv Nebeskoplavih od kojih su gubili sedam puta u nizu.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.5)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara