PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Ajaks i Benfika po tradiciji, pripazite se Anderlehta

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.10.20. | 11:10

Pročitajte nekoliko predloga za 18. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
NEMAČKA 2 | 13:30
Paderborn - Hannover
ID: 5147931

Doskorašnji član najvišeg ranga Paderborn je među ekipama koje su najlošije startovale, ima tek jedan osvojen bod, dok je Hanover na potpuno drugoj strani tabele, uz učinak od dve pobede kod kuće i poraz u Osnabriku. Zato valja probati sa dvojkom.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 12:30
Bologna - Sassuolo
ID: 5147903

Podatak da Bolonja u Seriji A nije sačuvala mrežu na 36 uzastopnih utakmica dovoljno govori o odbrani tima Siniše Mihajlovića. Sasuolo igra sjajno na startu sezone, a na poslednjih četiri od pet međusobnih susreta dva tima, Neroverdi su postizali između jednog i dva gola. Verujemo da će tako biti i ovog puta.


Tim 2 daje gol

Tip: 1-2 (1.62)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:00
Rio Ave - Benfica
ID: 5148123

Idealan start šampionata za Benfiku. Lisabonski gigant ima stopostotan učinak posle tri kola, a sinoćnji remi u derbiju Sportinga i Porta došao im je kao poručen. Ekipa Žorža Žezusa ima priliku da se dodatno odvoji od šampiona Portugalije i Rio Ave dolazi u pravom trenutku, s obzirom da ih je Benfika dobila na poslednjih sedam međusobnih susreta.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 17:30
Tottenham - West Ham
ID: 5148996

Totenhem je u poslednje dve utakmice postigao 13 golova, sedam protiv Makabi Haife u plej-ofu za LE i šest na Old Trafordu u prethodnom kolu, i čini se da je izašao iz krize u koju je upao na startu prvenstva. Vest Hem jeste iznenadio protiv Lestera, ali ipak ne sumnjamo u keca. Četiri od poslednjih pet međusobnih susreta dobili su Pevci.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 14:30
Ajax - Heerenveen
ID: 5148964

Tradicija sve govori. Ajaks nije poražen od Herenvena na poslednje 23 utakmice u svim takmičenjima. U tom periodu kod kuće ga je tukao na deset od 12 utakmica. Srca jesu neporažena posle četiri kola, ali čvrstvo verujemo da ih u petoj rundi čeka prvi neuspeh, posebno što Kopljanici žele da se iskupe za kiks iz prethodne runde.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.27)
Za izbegavanje
DANSKA 1 | 18:00
Copenhagen - Aalborg
ID: 5148980

Vicešampion Danske ne deluje ubojito na startu šampionata. Tek u prethodnom, četvrtom kolu, upisao je prvu, tesnu pobedu u prvenstvu nad Nordsjelandom, i već je primio devet golova, što je više od dva u proseku. S druge strane, Olborg igra čvrst fudbal, ima samo jedan poraz i četiri primljena gola. Stoga se ne treba zaletati sa kecom. Olborg je u prethodnih šest međusobnih duela odneo dve pobede, a jednom i remizirao, tako da ni tradicija nije u potpunosti na strani Kopenhagena.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Vredi probati
TURSKA 1 | 18:00
Goztepe - Fenerbahce
ID: 5148021

Fenerbahče konačno izgleda pristojno. Istanbulski velikan u uvodne četiri runde nema poraz, igra čvrst fudbal, o čemu govori i gol-razlika 4:2, koja ga je dovela do druge pozicije. Goztepe ima takođe nema poraz, s tim da je sva tri izvojevao protiv timova iz donjeg dela tabele. Fener je dobio tri od poslednjih pet međusobnih duela, Goztepe samo jedan.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Za izbegavanje
BELGIJA 1 | 20:45
Anderlecht - Leuven
ID: 5148979

Belgijski kraljevski klub bi mogao da bude nagazna mina ove nedelje. Tim Vensana Kompanija ne blista od starta sezone, u prethodnom kolu je doživeo težak poraz od Briža i sigurno želi da se iskupi, ali...Belgijski stručnjak neće moći da računa na minimum šestoricu igrača, a u goste mu dolazi Leven, koji je jedno od otkrića sezone u Župile ligi. Ima četiri pobede u poslednjih pet utakmica i trenutno se nalazi na sedmoj poziciji.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara