Foto: Reuters
Foto: Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Belgija na pravom testu, Holanđani i Česi najavljuju predstavu za uživanje

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.06.21. | 11:18

Pročitajte nekoliko predloga za 27. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
BELORUSIJA 1 | 19:00
Bate Borisov - Torpedo Zhodino
ID: 5665542

BATE duel 14. kola dočekuje u fantastičnoj formi i uz seriju od sedam pobeda te je teško očekivati da gosti mogu da mu pomrse račune iako su trijumfom nad Sputnikom (2:0) popravili utisak nakon dva poraza. Iako tradicija poziva na oprez s obzirom na to da je tim iz Borisova slavio na samo jednom od poslednja četiri međusobna duela, sve nagoveštava da bi danas mogli da poprave učinak u susretima sa Torpedom.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Belgium - Portugal
ID: 5665829

Belgija je prvi deo takmičenja završila prilično ubedljivo i rutinski, uz stoprocentan učinak, međutim utakmica sa Portugalijom biće daleko najozbiljniji izazov do sada. Rival koji je u osminu finala prošao sa treće pozicije, pokazao je niz dobrih segmenata, ali i boljki, a ukoliko želi da ostane u takmičenju potrebno je da prikaže igru bolju nego protiv Francuza sa kojima je remizirao (2:2) zahvaljujući jedanaestercima. Sudeći po prikazanom blaga prednost je na strani Belgije te vredi pokušati sa tipom na Crvene đavole.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Vredi probati
BELORUSIJA 1 | 17:00
Rukh Brest - Slutsk
ID: 5665529

Slutsk je ostavio veoma skroman utisak u daosadašnjem delu prvenstva i imajući to u vidu teško je očekivati da mogu da ugroze Brest koji je sa tri pobede u prethodna četiri kola istakao kandidaturu za treće mesto i izlazak u Evropu, a ukoliko žele da ostanu konkurentni Gomelu potrebno je da pobeđuju baš u ovakvim utakmicama. Iako je jedinica jedao nodd fikseva dana, hrabriji mogu da pokušaju iz iksa imajući u vidu da će Slutsk bez dileme dati sve od sebe da što duže odoli napadima domaćina.


Poluvreme - Kraj

Tip: X-1 (4.2)
Za izbegavanje
NORVEŠKA 2 | 15:00
Fredrikstad - Groruddalen
ID: 5667083

Iako domaćin dočekuje susret sa ulogom favorita, jedinica je daleko od tipa koji se može podvesti među siguerne, posebno ukoliko se uzme u obzir da Fredrikstad nije slavio tri kola i da je u tom periodu osvojuio samo bod. Domaćin je u nedavnom prijateljskom meču rutinski slavio 4:2, a znatno primamljivije od jedinice izgleda tip da oba tima daju gol.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
NORVEŠKA 1 | 18:00
Bodo - Stabaek
ID: 5666001

Nakon poraza od Moldea u derbiju prvenstva Norveške domaćin ima idealnu priliku da se rati na pobednički kolosek. Susret sa Stabekom koji je upisao četiri uzastopna poraza idealna je prilika da aktuelni šampion rutinskom pobedom nastavi trku za prvo mesto, a za očekivati je da gosti kapituliraju već u prvom delu igre.


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (1.7)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Netherlands - Czech R.
ID: 5665557

Holandija je stoprocentnim učinkom u grupi ostavila veoma dobar utisak na putu do osmine finala i kao favorit dočekuje utakmicu sa Češkom. Sa druge strane, tim Jaroslava Šilhavija pokazao je u sva tri susreta grupne faze da je sve osim hrane za ajkule, te je za očekivati veoma uzbudljiv i neizvestan duel, a tradicija nagoveštava golove na obe strane. Ukoliko se ipak odlučite za konačan ishod, Mozzart vam nudi promo kvotu na jedinicu.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.3)

tagovi

predlozzipredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara