©Reuters
©Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Bežite od Čelsija

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.12.23. | 10:25

Pročitajte nekoliko predloga za 10. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 15:00
Luton - Man.City
ID: 7729437

Četiri utakmice bez pobede – niz kakav Mančester Siti nije doživeo šest godina u Premijer ligi! Teško da će šampion Engleske dozvoliti sebi novi kiks, te će, kako to obično biva, bes iskaliti na nekom “malom“ timu. Ovog puta je to Luton, koji je kod kuće dobio samo jedan od sedam mečeva.


Poluvreme - Kraj

Tip: 2-2 (1.58)
Fiksevi dana
POLJSKA 1 | 15:00
LKS Lodz - Legia
ID: 7729822

Vratila se Legija na pobedničku trasu ubedljivim slavljem nad Zaglebljem u prošlom kolu, te će joj Lođ doći kao idealan protivnik za nastavak uspona na tabeli. Idealan, jer Lođ je poslednji na tabeli sa samo dve pobede i tek osam bodova iz 16 odigranih utakmica. Pride je to rival kojeg je Legija dobila u svakom od prethodna četiri međusobna okršaja, svaki put sa po tri postignuta gola!


Konačan ishod

Tip: 2 (1.58)
Fiksevi dana
ŠKOTSKA 1 | 13:00
Kilmarnock - Celtic
ID: 7729779

Kako stvari stoje, Seltik će i ove sezone prvi proći kroz cilj u Škotskoj. Tim Brendana Rodžersa bez poraza je u uvodnih 16 kola, a posebno dobre partije ostvaruje na strani, gde je osvojila 22 od 24 boda, pa se Kilmarnoku smeši i osmi poraz u poslednjih devet međusobnih okršaja.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.3)
Fiksevi dana
KIPAR 1 | 17:00
Karmiotissa - Paphos
ID: 7729609

Pafos je u naletu, Pafos je krenuo po titulu. Tim Huana Karlosa Karseda vezao je pet pobeda u kiparskom šampionatu uz više od dva postignuta gola u proseku i u goste Karmiotisi stiže po šestu recku. Domaćin od starta sezone ima samo jedan trijumf, a od današnjeg rivala izgubio je na devet od poslednjih deset međusobnih okršaja.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2& 2+ (1.4)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 15:30
Stuttgart - Leverkusen
ID: 7729390

Posle pobede nad Dortmundom u Kupu Nemačke, četvrte vezane u svim takmičenjima, samopouzdanje u Štutgartu je ogromno, ali opet, teško da će veće nego u redovima Leverkuzena. Tim Ćabija Alonsa krupnim koracima maršira na svim frontovima, u Bundesligi je ispustio samo četiri od maksimalnih 39 bodova, a dodatnu motivaciju predstavlja mu jučerašnji debakl Bajerna, posle kojeg bi mogao da mu pobegne na šest bodova prednosti.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.35)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 15:00
Clermont - Lille
ID: 7729429

PSŽ se podigao i teško će Lil pored njega do titule, ali će se za mesto u Ligi šampiona definitivno "pobiti". Vezao je tri pobede u svim takmičenjima, bez poraza je na 12 mečeva na svim frontovima i ukoliko zaista pretenduje na mesto u TOP 3, morao bi da dođe do celog plena na gostovanju pretposlednjeplasiranom Klermonu, koji je osvojio samo jedan bod u poslednje tri utakmice.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2& 2+ (2.4)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 15:00
Fulham - West Ham
ID: 7729458

Fulam jeste deklasirao Notingem Forest u prethodnom kolu, ali generalno igra jako promenljivo. Uostalom, izgubio je tri od poslednjih pet utakmica, dok je Vest Hem vezao tri pobede na gostovanjima u svim takmičenjima, dok na poslednjih šest utakmica u Premijer ligi i Ligi Evrope ne zna za poraz. Pride mu i Fulam kao rival leži budući da ga je dobio u pet od poslednjih šest međusobnih okršaja.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.9)
Za izbegavanje
ENGLESKA 1 | 15:00
Everton - Chelsea
ID: 7729455

Da mu Premijer liga nije oduzela deset bodova, Everton bi sada bio u sredini tabele, sa bodom više od Čelsija! Podigla se ekipa Šona Dajša, kao da ju je odluka Premijer lige dodatno motivisala, pa je dobila tri od poslednje četiri utakmice u prvenstvu, a na prethodnih sedam u svim takmičenjima ima samo jedan poraz.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.4)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara