Son i Voker (© Reuters)
Son i Voker (© Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Bolje je gađati golove nego rizikovati sa Čelsijem i Romom! Šta kažete za dvojku na Atletiko?

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.12.23. | 11:51

Pročitajte nekoliko predloga za 3. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 15:00
Chelsea - Brighton
ID: 2104

Taman kada se činilo da je Čelsi počeo da se stabilizuje, ekipa Maurisija Poketina razočarala je navijače u Njukaslu. No, zato su oni koji preferiraju igre sa golovima dobro prošli. I sada predviđamo efikasan duel, a ishod preskočite.



Ukupno golova

Tip: 3+ (1.53)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Sassuolo - Roma
ID: 1096

Roma se nalazi u vrhu tabele. Jasno, značajno zaostaje za liderom Interom, ali ipak niko ne sme da je potceni. Međutim, i Sasuolo ume da bude veoma neugodan rival, posebno kada je domaćin. Zato je GG3+ ovde najpametnija opcija.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2)
Fiksevi dana
BELGIJA 1 | 19:15
St.Gilloise - Cercle Brugge
ID: 1816

Union je pre otprilike dva meseca bez većih poteškoća savladao Serkl Briž kao gost, a s obzirom na to da je jedan od najpouzdanijih domaćina u eliti i da mu učenici Mirona Muslića baš leže kec se podrazumeva. Oplemenite ga sa 2+.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 18:30
Sevilla - Villareal
ID: 4117

Sevilja u ovaj meč ulazi bez dvojice najiskusnijih, kapitena Hesusa Navasa i štopera Serhija Ramosa, isključenih u San Sebastijanu. Viljareal se polako podiže, pa iako ima loš bilans sa Rohiblankosima vredelo bi reskirati sa X2&2+.



Mozzart kombinazzije

Tip: X2&2+ (1.98)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 20:45
Olympique Marseille - Rennes
ID: 5056

Da nije dobrih rezultata u Ligi Evrope, teško da bi Đenaro Gatuzo i dalje sedeo na klupi Marselja. Renovu je pre desetak dana ponovo preuzeo Žilijan Stefan i odmah razbudio crveno-crne, pa kad sve sagledamo GG nam deluje rezonski, uz naravno 3+.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.15)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 17:30
Man.City - Tottenham
ID: 7711896

Umeo je Totenhem prethodnih sezona da zada bolne udarce Pepu Gvardioli, dobro je počeo i ovu, ali su ga povrede osakatile i na Etihad dolazi unapred spreman na katastrofu. A Siti, ako mu se otvori, zna da bude nemilosrdan.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1-1&4-6 (3.45)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Barcelona - Atl.Madrid
ID: 7712154

Dugo se nije desilo da Atletiko dobije prvenstveni meč kad je Barselona domaćin. To je poslednji put učinio još u prvom mandatu Fernanda Toresa, ali ovo je sezona kad Madriđani izgledaju uverljivo, za razliku od Katalonaca koji se sve više muče. Zato ima osnova da hazarderi pojure dvojku.



Konačan ishod

Tip: 2 (4.1)
Za izbegavanje
ITALIJA 1 | 20:45
Napoli - Inter
ID: 7711879

Sudar dva poslednja šampiona Italije Inter dočekuje u malo boljem raspoloženju, ali se i Napoli podigao sa povratnikom na klupu, Valterom Macarijem. Na stadionu „Maradona“ je svaki ishod moguć, pa je bolje pobeći od ovog para i na miru uživati u derbiju.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.5)

tagovi

predlozzpredlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara