Nejmar i Alvaro Gonzales (© Reuters)
Nejmar i Alvaro Gonzales (© Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Golovi garancija na Old Trafordu, Marselj će ga dati PSŽ-u, Ajaks favorit u derbiju

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.10.21. | 12:16

Pročitajte nekoliko predloga za 24. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
HOLANDIJA 1 | 16:45
Ajax - PSV
ID: 5917376

Počistio je Ajaks Borusiju u Ligi šampiona, nadmoćno deluje na svim frontovima, lako pobeđuje, daje golove kao od šale, a retko ih prima i zato je favorit u derbiju. Mada... Jedini poraz ove sezone Kopljanici su pretrpeli baš od PSV-a i to u Amsterdamu (0:4).


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&4+ (2.55)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:00
Roma - Napoli
ID: 5917610

Najbolji fudbal u Italiji igra Napoli. Mimo svih očekivanja vezao je osam pobeda, sinoć ga je Milan pretekao na tabeli, ali tim Lučana Spaletija može da se vrati na vrh u Derbiju Sunca. Kad smo kod Sunca, Žozeu Murinju se smrklo pred očima posle katastrofe od Bodo Glimta (Roma primila šest golova), pa je ovde dvojka prvi izbor.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.5)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 16:15
Barcelona - Real Madrid
ID: 5917630

Real je na gostovanju u Ukrajini pokazao da je golegterski raspoložen, pet puta je zatresao mrežu Šahtjora u Ligi šampiona, Barsa je dala samo jedan Dinamu iz Kijeva, ali u prethodnom prvenstvenom kolu tri. Pritom, Katalonci kod kuće u borbi za bodove samo na jednom meču u prethodna 22 meseca nisu zatresli mrežu rivala (Atletiku, maja ove godine), dok je Real u seriji od deset gostovanja na kojima je makar po jednom pronalazio put do cilja.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.57)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 20:45
Olympique Marseille - PSG
ID: 5917612

Prema kvotama, PSŽ je favorit. Na njegovoj strani su kvalitet i tradicija, pošto na Velodromu nije izgubio deset godina, ali... Poketinov tim je ranjiv. Izgubio je od Rena, „visio“ protiv Anžea, Lajpcig ga je namučio u Ligi šampiona. A Marselj je na svakoj prvenstvenoj utakmici kod kuće dao bar po dva gola.


Tim 1 daje gol

Tip: 1+ (1.35)
Fiksevi dana
BELGIJA 1 | 16:00
Anderlecht - Beerschot Wilrijk
ID: 5917350

Zicer za velikana iz Brisela. Bolju priliku od ove da upiše trijumf neće imati. U goste mu dolazi najlošiji tim Belgije, sa samo dva boda iz prvih 11 kola. Anderleht je u seriji od četiri remija, međutim, čini se da mu je ovo idealan poziv da krene u gornji deo tabele. Verovatno uz efikasnu partiju.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (1.72)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Inter - Juventus
ID: 5917688

Prvo su bili loši rezultati, potom promenjivi, a u poslednje vreme Juventus se stabilizovao i – pobeđuje. Minimalno, ali pobeđuje. Sa po 1:0 oborio je Čelsi, Torino, Romu i Zenit, što pokazuje da je Maks Alegri pronašao dobitnu kombinaciju u odbrani. Pre svega zbog opredeljenja trenera Stare dame valja očekivati „tvrdu“ utakmicu.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (2.01)
Vredi probati
TURSKA 1 | 18:00
Fenerbahce - Alanyaspor
ID: 5917409

Malo je zastao Fenerbahče. Izgubio je od ove sezone silovitog Trabzona (1:3), nije savladao Antverpen u Ligi Evrope (2:2), ali s Alanjom uglavnom zna da izađe na kraj, pošto ju je savladao na tri od poslednje utakmice kod kuće. Alanja je doduše u seriji od šest mečeva bez poraza, ali ko voli da rizikuje, kec lepo plaća.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Za izbegavanje
ENGLESKA 1 | 15:00
West Ham - Tottenham
ID: 5917647

Samo jedan bod više ima Totenhem od Vest Hema, aloi ga danas čeka zahtevno gostovanje na Olimpijskom stadionu. Tim pre što Čekićari neguju ofanzivan fudbal i u februaru ove godine su savladali Pevce na svom terenu 2:1. Mojesov tim, doduše, nije pobedio na poslednja tri susreta kod kuće, ali je na svakom dao gol. Totenhem je pre sedam dana realativno lako savladao Njukals, tako da je u Londonu sve moguće.


Konačan ishod

Tip: 2 (3.05)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 17:30
Man.Utd. - Liverpool
ID: 5917679

Odbrana Mančestera je bušna na sve strane, primila je četiri gola od Lestera, dva od Atalante, prethodno poklekla pred Evertonom, Viljarealom, Aston Vilom, Vest Hemom... A napad Liverpula „grmi“. Mohamed Salah deluje nezaustavljivo, na devet poslednjih susreta svaki put je bio strelac. Prošle sezone u FA kupu Junajted je slavio 3:2 na Old Trafordu, na istom mestu radovao se Liverpul pred kraj prvenstva (4:2), što nagoveštava još jednu efikasnu partiju.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.45)

tagovi

bet analizasportsko klađenjepredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara