Fudbaleri Intera (©Reuters)
Fudbaleri Intera (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Inter s golovima, na Bridžu bi mogao da dođe iks, a u Laktašima kec

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.02.21. | 11:06

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 28. februar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Villareal - Atl.Madrid
ID: 5418394

Atletikova slaba tačka već gotovo šest godina je gostovanje na Madrigalu. Toliko dugo Rohiblankosi nisu dobili Viljareal kao gosti. Ono što je gotovo redovno prolazilo jesu golovi, tačnije najviše do dva pogotka. U poslednjih devet njihovih sudara na Madrigalu samo dva puta je pao po gol više. Kako Atletiko igra u poslednje vreme, očekujte i danas fudbal bez uzbuđenja.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.47)
Fiksevi dana
USA - NBA | 02:00
Miami - Atlanta
ID: 5424030

Majami je uhvatio dobar zalet i nanizao je pet trijumfa, od čega tri na strani i sada dva zaredom kod kuće i to protiv Toronta i Jute. Atlanta nastavlja da igra po sistemu toplo-hladno, ali Amerikan Erlajnz Centru dobio je samo jednom u poslednje četiri godine. Osim toga, u poslednje vreme gubila je na strani od slabijih rivala, pa ovde ne bi smelo da bude nikakve dileme – kec.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Za izbegavanje
ENGLESKA 1 | 15:00
Tottenham - Burnley
ID: 5418234

Da li je kec na Totenhem zaista vredan vaših živaca? Svedoci smo užasne igre Pevaca čak i sa Harijem Kejnom u timu, a Žoze Murinjo je pod ozbiljnim pritiskom moranja inače mu se sprema otkaz. Barnli uzima bod, po bod i tako sebi gradi put do opstanka. U poslednja četiri kola uzeo je šest bodova uz tri remija. Ne treba zaboraviti da je tim Šona Dajša slavio na Enfildu i Emirejtsu u poslednja dva meseca, da je bio jako dobar na Stamofrd Bridžu i da generalno igra tesne partije kao gost. Bolje izbegnite keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 15:00
Inter - Genoa
ID: 5418266

Inter ima sve preduslove da petim ligaškim trijumfom u nizu još više pobegne Milanu i Juventusu i potpuno mirno dočeka one najteže izazove do kraja sezone. Nerazuri bez prestanka pobeđuju Đenovu na svom terenu već osam godina, a za to vreme gosti su postigli samo jedan gol! Poslednja dva njihova susreta na Meaci završena su sa 5:0 i 4:0, pa možete da umešate i golove u vaš tip.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.43)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Napoli - Benevento
ID: 5418283

Igra Napoli prilično loše na strani, ali kod kuće drži određenu konstantu i – pobeđuje. Samo je Atalanta uspela da se izvuče u poslednjih mesec i po dana s remijem, svi ostali su padali. Uključujući Juventus i Fjorentinu. Benevento nikada nije slavio kao gost Napoliju, verujemo da će ta tradicija da se nastavi i danas.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Vredi probati
ABA LIGA | 21:00
Igokea - Buducnost
ID: 5422459

Igokeu je ove sezone u Laktašima dobila samo Mega i to na otvaranju iste. Od tada tim Dragana Bajića nanizao je deset pobeda u svim takmičenjima, a padali su i Zvezda i Partizan. Pobeda u ovom meču je obaveza za oba tima, jer i jedni i drugi konkurišu za sam vrh tabele i plej-of. Budućnost je ove sezone pokazilvala slabosti na strani, a iako je na papiru favorit, nama kec zaista deluje primamljivo.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.55)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 17:30
Chelsea - Man.Utd.
ID: 5418260

Ole Gunar Solskjer je u direktnim okršajima taktički za klasu preskočio Frenka Lamparda, a Tomas Tuhel je mnogo ozbiljnija mačka da bi se tako nešto desilo ponovo. Junajted je u seriji od tri pobede na Stamford Bridžu, što zvuči gotovo nerealno u eri Romana Abramoviča, a ove sezone Đavoli imaju tendenciju da igraju derbije na remi, čak i vrlo dosadne utakmice za oko gledaoca. Pretpostavljamo da će Junajted probati nešto slično i danas, a da se ni Čelsi neće mnogo buniti bodom, iako će verovatno Tuhel imati posebnu motivaciju da uzme ceo plen protiv velikog rivala.


Konačan ishod

Tip: X (3.25)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 15:30
Mainz - Augsburg
ID: 5418273

Majnc se ozbiljno podigao u poslednjih nekoliko utakmica i cilj je da se na ovom talasu obezbedi beg iz opasne zone. U poslednja dva meča dobio je Lajpcig i Union Berlin, dok je Augzburg u seriji od tri poraza na strani, uvek sa po bar dva primljena gola. Osim toga, Augzburg je u poslednja četiri kola osvojio jedan, a Majnc sedam bodova i slavio je u tri od minulih pet rundi. Treba probati...


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanjaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara