Salah (Reuters)
Salah (Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Liverpul dobija sigurno, a vredi se pomučiti oko Juventusa

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.11.23. | 09:47

Pročitajte nekoliko predloga za 5. novembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 16:45
Ajax - Heerenveen
ID: 1601

Bivši reprezentativac Holandije Džon van t’Ship prihvatio je poziv Ajaksa i od njega se očekuje da što je pre moguće izvuče nekadašnji klub iz gliba. Zaista čudna odluka (10. oktobra preminula mu je supruga), ograničite se na 3+.



Ukupno golova

Tip: 3+ (1.3)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 12:00
Krasnodar - Krylya Sovetov
ID: 7639043

Posle remija protiv Baltike na njenom terenu, Krasnodar je izgubio i na gostovanju ekipi CSKA. Ipak, i dalje je prvi na tabeli, ali da bi tako i ostalo momci Vladimira Ivića moraju da savladaju rivala, čija je forma u ozbiljnom padu.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 17:30
Luton - Liverpool
ID: 2117

Još jedna utakmica sa kojom ne bi trebalo da imate bilo kakvih problema. Liverpul je poslednji put gostovao Lutonu u januaru 2008. u okviru FA kupa i tada su domaći uspeli da odole (1:1). Sada jednostavno nemaju čemu da se nadaju.



Poluvreme - Kraj

Tip: 2-2 (1.62)
Fiksevi dana
BELGIJA 1 | 18:30
St.Gilloise - Club Brugge
ID: 1809

Utisak je da je Union sazreo za titulu posle dva uzastopna srceparajuća neuspeha. Naravno, sezona je duga i puna zamki, ali valjda su žuto-plavi izvukli sve pouke i imaju priliku da naše reči potvrde u derbiju kola, drugi znak je 3+.



Ukupno golova

Tip: 3+ (1.6)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Fiorentina - Juventus
ID: 1109

Za navijače Fjorentine ovo je najveći derbi, dok je pristalicama Juventusa utakmica sa Violom već dugo samo još jedna u nizu koju bi Dama trebalo da dobije. Gosti pobeđuju, ali se muče, ipak, usudićemo se da predložimo tvrdu dvojku.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.65)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 15:00
Nott.Forest - Aston Villa
ID: 2116

Poslednju prvenstvenu pobedu Notingem Forest zabeležio je pre dva meseca, i to na gostovanju Čelsiju, a sada mu dolazi ekipa koja je među onima koji su u najboljoj formi u ligi. Vila postiže puno golova, pa je i ovde realno 2&3+.



Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (3)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 18:30
Villareal - Ath.Bilbao
ID: 4081

Dueli Viljareala i Bilbaa u minulih nekoliko sezona najčešće su donosili remije s pogocima u obe mreže. Baskijci ni sada ne bi imali ništa protiv iksa, a Žuta podomornica je začuđujuće neubedljiva, pa tipujte na KIXVPPX ili 1X&GG.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&gg (2.65)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 20:45
Nice - Rennes
ID: 5038

Nica se iz prikrajka domogla vrha. Verujemo da će da ga zadrži i posle ovog kola jer Ren nikako da pretoči kvalitet u osvajanje bodova u konntinuitetu, a pritom su Orlići rival koji mu ne leži. Ko sumnja u keca neka odigra 1X&0-3.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Za izbegavanje
RUSIJA 1 | 17:30
Lok.Moscow - Spartak Moscow
ID: 4303

U jedan od derbija ruske prestonice oba učesnika ulaze sa istim brojem bodova i jednako neraspoloženi skorašnjim rezultatima, zbog čega ovde nijedan ishod ne bi trebalo isključiti. Zato je najmudrije da se opredelite za malo golova.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.8)

tagovi

predlozzpredlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara