Fudbaler Fajenorda slave gol u prvom De Klasikeru sezone (© AFP)
Fudbaler Fajenorda slave gol u prvom De Klasikeru sezone (© AFP)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Logično je da pršti u Amsterdamu, a da bude kilavo na Olimpiku

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.03.23. | 10:33

Pročitajte nekoliko predloga za 19. mart…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Fiksevi dana
ENGLESKA - FA KUP | 17:30
Man.Utd. - Fulham
ID: 2099

Fulam u poslednje vreme posustaje, ali je i Mančester Junajted imao loših trenutaka, a u ovaj meč ući će dosta umorniji zbog obaveza u LE. Uprkos tome, domaći su favoriti, delom i zato što su retko imali problema sa ovim rivalom.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.42)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 15:00
Arsenal - Crystal Palace
ID: 2096

Tobdžije su, po svemu sudeći, sve karte bacile na osvajanje titule prvaka i neće dozvoliti da ih ojade komšije, koje od početka ove godine nikako ne mogu da se pohvale formom. Uz trijumf domaćih možete očekivati i puno pogodaka.


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (1.75)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Barcelona - Real Madrid
ID: 7108508

Barselona ima šansu da pres svojim navijačima praktično reši pitanje prvaka i u direktnom duelu skine Realu krunu s glave. Ima devret bodova više, dobila je dva od tri ovosezonska derbija, ali je kraljevski klub slavio u prvom prvenstvenom. Barsin trend u poslednje vreme je da igra utakmice na mali broj golova u Primeri, a takva je bila i Realova u revanšu sa Liverpulom.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.9)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Barcelona - Real Madrid
ID: 7108508

Barselona ima šansu da pred svojim navijačima praktično reši pitanje prvaka i u direktnom duelu skine Realu krunu s glave. Ima devet bodova više, dobila je dva od tri ovosezonska derbija, ali je kraljevski klub slavio u prvom prvenstvenom. Barsin trend u poslednje vreme je da igra utakmice na mali broj golova u Primeri, a takva je bila i Realova u revanšu sa Liverpulom.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.9)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Lazio - Roma
ID: 7108244

Gledajući blisku prošlost, na četiri od pet poslednjih derbija Rima se desilo da jedna ekipa ne postigne gol. Lacio ima dva boda više na tabeli, ali je ispao iz Evrope, dok je Roma u četvrtfinalu Lige Evrope. Usput željna osvete za porazi iz prvog dela šampionata. Znajući kako tvrdo igraju Murinjovi timovi, te činjenicu da Lacio ne može da računa na povređenog Imobilea, deluje da će Sarijeva ekipa teško do pogotka.


Tim 1 daje gol

Tip: 0 (2.4)
Vredi probati
HOLANDIJA 1 | 14:30
Ajax - Feyenoord
ID: 7108524

Ušao je Ajaks u voema dobru formu, spojio četiri pobede, igra na domaćem terenu, jedan od presudnih mečeva za ishod šampionske trke, ali ne deluje da je favorit, jer Fajenord igra sjajno. I efikasno. Zato su u Amsterdamu golovi bolja opcija od konačnog ishoda.


Ukupno golova

Tip: 4+ (2.25)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 17:05
PSG - Rennes
ID: 5034

Prvenstvo je jedino preostalo takmičenje za Pari Sen-Žermen i njegovi igrači i trener Kristof Galtije (koji će teško zadržati posao na Parku prinčeva) imaju obavezu da profesionalno odrade posao i odbrane titulu. Ovo je efikasan kec.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1-1&4-6 (5.2)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Inter - Juventus
ID: 7108255

Meč za prestiž. Inter ne može da uhvati odbegli Napoli, a pitanje je da li kroz prvenstvo Juve može do evropske scene. Jesenas je u Torinu bilo 2:0 za crno-bele, uz podatak da velikan iz Torina nije dobio prvenstveni derbi na „Meaci“ od oktobra 2019. Deluje da je Juve u nešto boljoj formi, ali položaj na tabeli i domaći teren favoriziju Nerazure.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 15:00
Fiorentina - Lecce
ID: 1059

Fjorentina je tokom prethodnih mesec dana ostvarila odlične rezultate, dok su gosti nanizali tri poraza, te je kec najrealnija opcija. U poslednjih petnaestak godina njihovi okršaji uglavnom su bili tvrdi, ali sada je 2-3 izgledno.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (1.95)
Za izbegavanje
PORTUGALIJA 1 | 19:00
Braga - Porto
ID: 4111

Pre odlaska “na noge” jednom od najnezgodnijih domaćina u zemlji fudbaleri Porta ugostili su Inter u revašu osmine finala LŠ i eliminisani su iako su zaslužili makar da dvomeč uvedu u produžetke. Bez obzira na to Zmajevi će ovde dati sve od sebe da zadrže drugo mesto, međutim, to će biti komplikovano na terenu jednog od boljih doimaćina u Primeiri. Zato je bolje opredeliti se za neki drugi par.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)

tagovi

predlozzpredlozzi i tipovanjabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara