(© Reuters)
(© Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Moraju Barsa i Totenhem, Junajted bliži pobedi u derbiju

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.05.21. | 11:37

Pročitajte nekoliko predloga za 2. maj

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 20:15
Tottenham - Sheffield Utd
ID: 5564709

Mučio se Totenhem sa privremenim trenerom Rajanom Mejsonom protiv Sautemptona i tek pred kraj preokrenuo, zatim je poražen u finalu Liga kupa od Mančester Sitija, ali protiv otpisanog Šefilda ne bi smeo da ima problema ako mu se igra evropski fudbal naredne sezone. Totenhem je dobio šest od poslednjih sedam mečeva na novom Vajt Hart Lejnu. Trebalo bi da se ta serija nastavi.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.32)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 15:00
Napoli - Cagliari
ID: 5564701

Sa deset bodova u poslednja četiri kola Napoli je postao kandidat za plasman u Ligu šampiona i protiv davljenika Kaljarija se nada produžetku trenda pozitivnih rezultata. Posebno upečatljiv tim Đenara Gatuza je na stadionu „Dijego Armando Maradona“, gde je izuzev remija sa Interom dobio svaku od preostalih šest utakmica. Na Sardiniji je početkom godine slavio 4:1, pa se očekuje još jedna ubedljiva pobeda.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&1+I (1.55)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 16:15
Villareal - Getafe
ID: 5564700

Sjajno igra Viljareal ove sezone. Kako u Ligi Evrope, gde je u četvrtak savladao Arsenal u prvom susretu polufinala Lige Evrope, tako i u La Ligi, gde juri mesto u UEFA takmičenjima za narednu sezonu. Njegovi mečevi su efikasni (na poslednjih šest prošao tip GG3+), a na Madrigalu je posebno ubedljiv kad mu na crtu izađe Hetafe, jer je sastav iz madridskog predrađa tukao na šest od minulih sedam okršaja kod kuće.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 15:00
Sassuolo - Atalanta
ID: 5564714

Meč je važniji Atalanti u borbi za mesto u Ligi šampiona, nego u sredini tabele bezbrižnom Sasuolu. Oba tima su izuzetno napadački nadarena, gosti su najefikasniji sastav Serije A, dok je na utakmicama zeleno-crnih dosad palo 105 golova. Berardi, Kaputo, Defrel s jedne, odnosno Murijel, Zapata, Iličić i ostali s druge strane nagoveštavaju da će se mreže često tresti.


Ukupno golova prvo poluvreme

Tip: 2+ (1.88)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 21:00
Monaco - Olympique Lyon
ID: 5564698

Direktna borba za mesto u Ligi šampiona. Potencijalno i za nastavak sna o tituli. I Monako i Lion igraju izuzetan napadački fudbal, s tim što su domaćini malo sigurniji u defanzivi u poslednje vreme. Pre desetak dana Kneževi su golovima Ben Jedera i Folanda slavili u Lionu i plasirali se u polufinale Kupa Francuske, dok derbi 35. kola Lige 1 sugeriše borbu prsa u prsa. Nalik onoj kakva je prošle sedmice viđena u okršaju Liona i Lila kad je bilo 2:3.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.8)
Za izbegavanje
RUSIJA 1 | 18:00
Zenit - Lok.Moscow
ID: 5564672

Zenit je lider, na prvenstvenim utakmicama u Sankt Peterburgu poražen je samo jednom u poslednje dve i po godine, ali Lokomotiva Makra Nikolića je u 2021. naređala 11 pobeda i primakla se šampionu samo na šest bodova tri kola pre kraja trke. Ako bi ga savladala na njegovom terneu gledali bismo ultrauzbudljivu završnicu Premijer lige Rusije. Samo, tek jednom u borbi za bodove u poslednjih 17 godina desilo se da Lokosi savladaju Zenit u gostima.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Valencia - Barcelona
ID: 5564728

Veliki kiks potkrao se Barseloni u četvrtak veče kad je dozvolila da je Granada savlada uprkos početnom vođstvo. Novu grešku u pohodu na titulu ne sme da napravi. Tim pre što sama odlučuje o sudbini. Ako dobije pet mečeva do kraja postaće šampion. Na Mestalji nije slavila u poslednja tri prvenstva. Sad bi morala.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.33)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 14:30
Ajax - Emmen
ID: 5564668

Matematički će danas Ajaks proslaviti titulu, a bez obzira što u poslednje vreme nije efikasan kako je navikao navijače (na minulih pet susreta nije došlo nijednom 3+) vreme je da se raspuca. Pogotovo što je povod idealan. Pritom, Emen je značajno podigao formu, dobio je poslednja tri meča identičnim rezultatom (3:1).


Ukupno golova

Tip: 4+ (1.73)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 17:30
Man.Utd. - Liverpool
ID: 5564729

Najveći engleski derbi ima daleko veći značaj za Liverpul, pošto vladajući prvak juri mesto u Ligi šampiona, dok je Mančester sa te strane bezbrižan. Tim Jirgena Klopa u poslednje vreme igra neefikasna fudbal, tri uzastopna meča nije dobio, na njima je dao tek dva gola, dok je Mančester u vrlo dobrom raspoloženju posle šestice Romi i četvoromesečne serije bez poraza na Old Trafordu. Zato je i bliži pobedi.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.75)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara