Foto: Reuters
Foto: Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Oprezno sa Realom

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.04.21. | 11:05

Pročitajte nekoliko predloga za 18. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 15:00
Brest - Lens
ID: 5533664

U svojoj povratničkoj sezoni Lans je premašio sva očekivanja. Trenutno je na petoj poziciji, sa serijom od 11 mečeva bez poraza u prvenstvu i velikom šansom da na kraju godine završi u Ligi Evrope. U goste ide ekipi iz donjeg dela tabele, koja je slavila na samo jednoj od prethodnih sedam utakmica.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.75)
Za izbegavanje
ŠPANIJA 1 | 21:00
Getafe - Real Madrid
ID: 5533660

Real je vezao četiri trijumfa u prvenstvu i vratio se u šampionsku trku, protiv Hetafea je dobio 14 od poslednjih 15 međusobnih duela, ali kadrovski problemi nikako da zaobiđu ekipu Zinedina Zidana, zbog čega dvojka i nije najsigurniji izbor. Francuski stručnjak je u predgrađe Madrida poveo svega 14 prvotimaca, a najveći problem imaće u odbrani, gde neće moći da računa ni na jednog od standardnih igrača. Ramos, Mendi, Karvahal, Vaskez, Varan, Vaskez - svi oni su van stroja, plus Kazemiro i Azar...


Konačan ishod

Tip: 2 (1.72)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 15:30
Sochi - CSKA
ID: 5533749

Soči je do nedavno bio u evro-zoni, ali kada su na red došle utakmice sa velikim timovima, usledio je nagli pad. Leopardi su na prethodnih pet utakmica dva puta poraženi od Lokomotive, po jednom od Zenita i Rubina, a jedini trijumf upisali su protiv slabašnog Tambova. CSKA je s druge strane vezao tri trijumfa u svim takmičenjima i ponovo preuzeo četvrtu poziciju, koju bi dodatno mogao da učvrstvi novom pobedom.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Za izbegavanje
SRBIJA 1 | 13:00
Novi Pazar - Cukaricki
ID: 5535727

Čukarički je na prethodnih 14 utakmica u prvenstvu poražen samo jednom, i to od Crvene zvezde, međutim, Novi Pazar je sve bolji kako se sezona približava kraju. Posebno dobro Plavi igraju na svom terenu, gde su dobili svaku od prethodnih pet utakmica.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 14:30
Arsenal - Fulham
ID: 5533166

Fulam se vratio na staro, vezao je četiri poraza u prvenstvu, te opstanak ponovo deluje kao nemoguća misija. Arsenal je u prošlom kolu ubedljivo savladao Šefild Junajted (3:0), sredinom nedelje i Slaviju Prag (4:0), pa sa velikom dozom samopouzdanja dočekuju Kolibaše. Pride je i tradicija na strani Tobdžija, pošto su dobili svaki od prethodnih šest međusobnih susreta sa današnjim rivalom.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.87)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 17:00
Man.Utd. - Burnley
ID: 5533198

Titula je nedostižan cilj, ali Mančester Junajted želi da što pre obezbedi mesto u Ligi šampiona, kako bi se do kraja sezone posvetio završnici Lige Evrope. U goste mu dolazi Barnli, koji je poražen na prethodna dva meča u Premijer ligi. Zanimljivo, nijedan od prethodnih devet međusobnih duela nije dobio domaćin, ali Mančester je u seriji od četiri pobede, kod kuće nije poražen već dva i po meseca i vreme je da tu tradiciju prekine.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.38)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 13:00
PSG - Saint-Etienne
ID: 5533653

Bajern je prebrinut, polufinale Lige šampiona obezbeđeno, i šampion Francuske konačno može da se fokusira na domaće prvenstvo. Pari Sen Žermen je izgubio dve od poslednjih pet mečeva u Ligi 1 i tako lidersku poziciju prepustio Lilu, zbog čega više nema pravo na kiks. U goste mu dolazi Sent Etjen, koji je u poslednje vreme podigao formu (tri pobede na prethodna četiri meča), ali u duelima sa Parižanima uglavnom prolazi kao bos po trnju. U prvenstvu ga nije dobio na prethodnih 15 mečeva...


Konačan ishod

Tip: 1 (1.33)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara