Foto: Reuters
Foto: Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): PSV i Napoli sigurice, neizvesno u Madridu

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.12.21. | 13:04

Pročitajte nekoliko predloga za 12. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

FIKSEVI DANA

BEŠIKTAŠ - KAJZERI 17.00, (tip 1, kvota 1,40)

Bešiktaš odavno nije bio lošije plasiran, ali navijači obožavaju trenera trenera Sergena Jalčina i čvrsto veruju da će uspeti da preokrene situaciju. Kajzeri je retko pravio probleme Orlovima i krajnje je vreme da domaćin upiše sedmu pobedu u sezoni.

LESTER - NJUKASL, 15.00 (tip 1, kvota 1,80)

Njukasl nikoga nije pobedio u gostima ove sezone. Van svog stadiona mnogo teško postiže golove i Lester bi to morao da iskoristi kako bi vezao treći trijumf pred svojim navijačima. Na tri od četiri poseldnja susreta ovih rivala Lisice su slavile. Igrački su mnogo kvalitetnije. Nemamo dilemu - kec.

NEC - PSV, 20.00, (tip 2, kvota 1,35)

Posle dva nerešena rezultata NEC je izgubio od Kambura i RKC Valvajka, klubova koji u svakom pogledu koji imaju malo dodirnih tačaka sa jednim od kandidata za “salataru”. Dvojka se podrazumeva, kvotu pojačajte miksovanjem sa 3+.

NAPOLI - EMPOLI, 18.00, (tip 1, kvota 1,42)

Vreme je da Napoli prekine mini seriju loših rezultata u Seriji A i da pobedom sustigne Milan na tabeli. Empoli ume da bude nezgodan rival, ali njegova odbrana spada u najslabije u ligi i to bi trebalo da odnese prevagu. Kec je siguran, verovatno uz 2-3 gola.

VREDI PROBATI

VERONA - ATALANTA, 15.00, (tip 2, kvota 2.05)

I jedni i drugi slavili su prethodnog vikenda kao gosti: Verona protiv Venecije, koja se nalazi u donjoj trećini tabele (sa 4:3, ali posle 0:3), a Atalanta kod tada vodećeg Napolija (3:2). Dvojka ima prevagu, ali ispratiće je GG3+

STRAZBUR - MARSELJ, 17.00, (tip 2, kvota 2,90)

Strazbur je u minula dva meseca izgubio jedino od Rena, a sada su izanjega dve ubedljive pobede (5:2 nad Bordoom i 3:0 u Nici). Nije sporno da je Marselj kvalitetniji, ali sklon je oscilacijama i GG deluje mudrije od dvojke.

BETIS - REAL SOSIJEDAD, 18.30, (tip 1, kvota 2,50)

Betis je prva ekipa koja je savladala Barsu od dolaska Ćavija na njenu klupu, a dodatnu težinu njegovom uspehu daje što je ostvaren na Nou Kampu. Sosijedad je zapao u krizu i rizik sa kecom ili bar 1X&0-3 mogao bi da se isplati.

ZA IZBEGAVANJE

REAL MADRID - ATLETIKO MADRID, 21.00, (tip 1, kvota 2,00)

Na četiri poslednja meča na Santijago Bernabeuu Atletiko Madrid nije uspeo da postigne gol. A poslednji put u ligaškoj utakmici gradskog rivala dobio je još 2016. godine. Ipak, šampion ne sme da izgubi, u suprotnom - može da se opristi od krune. Gosti će biti silno motivisani. Kad je tako onda Čolova vojska mnogo teško pada.


tagovi

predlozzipredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara