Marijano proslavlja gol (©Reuters)
Marijano proslavlja gol (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Real uz golove, Sosijedad u kombinaciji, izbegnite Kluž

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.06.20. | 10:50

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 14. jun...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 13:30
Karlsruher - Stuttgart
ID: 3068

I jedni, i drugi u ovaj okršaj ulaze trpeći veliki pritisak, ali iz različitih razloga. Karlsrue je u ozbiljnoj opasnosti od ispadanja, dok Štutgart juri povratak u najviši rang, ali je u problematičnoj formi. Gađajte GG ili KIXVPPX.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.78)
Vredi probati
AUSTRIJA 1 - PLAY OFF | 17:00
Hartberg - Sturm
ID: 3305

Jedna od ovih ekipa "izvisiće" za Evropu. Rano je davati prognoze, ali verovatnije je da će to da bude Šturm koji u dosadašnjem toku nadmetanja u Top 6 grupi ima sve same poraze. Ipak, ovde radije gađajte KMB 1&2+ nego "suvog" keca.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (3)
Vredi probati
GRČKA 1 - PLAY OFF | 20:30
Olympiakos - Aris
ID: 4905929

Ovde je stvar prilično jasna – tip GG je u okršajima ovih rivala prolazio u svakom od prethodna tri susreta. Mada je obično Olimpijakos odnosio ubedljivu pobedu, čak i sa četiri postignuta gola po meču. Ako vam GG nije blizak, onda svakako kombinujte Olimpijakosovu pobedu s golovima. 


Oba tima daju gol

Tip: gg (2.2)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 18:00
Schalke - Leverkusen
ID: 3059

Plasmanom u finale Kupa Leverkuzen je ispunio prvi cilj i može potpuno da se okrene poteri za Menhengladbahom i RB Lajpcigom. Šalkeova agonija poprimila je epske razmere (12 kola bez pobede) i dvojka je zacrtana, a KMB 2&2-4 realno.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 20:00
Rizespor - Galatasaray
ID: 5313

Rize je u zoni ispadanja i branioca "krune" očekuje težak zadatak protiv ekipe na čijem je stadionu često imao dosta problema. Ipak, Galata je suviše iskusna da bi dopustila vodećem tandemu da joj dodatno odmakne i dvojka je izvesna.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 19:30
Real Madrid - Eibar
ID: 4001

Posle sjajne partije i pobede u Klasiku Real je zabrljao protiv Betisa i to ga je koštalo prvog mesta. Srećom po njega, Eibar je čitave sezone u dubiozi i nikad nije umeo da mu parira u prestonici, pa je kec zacrtan, možda dođe uz 3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.58)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 22:00
Sociedad - Osasuna
ID: 4008

Kao kandidat za plasman u Ligu šampiona Sosijedad prevashodno mora da pobeđuje kod kuće. Osasuna je kadra da ga namuči jer je ušuškana u sredini i bez ikakvog pritiska dolazi na Anoetu, ali to samo uvećava mogućnost za 1&2+ i 1&GG.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&gg (3.15)
Vredi probati
AUSTRIJA 1 - PLAY OFF | 17:00
Rapid - Wolfsberger
ID: 3303

Porazom od Hartberga gosti su brojnim kladiocima "zavukli ruku u džep", ali Rapid se podiže i nikako nije protivnik za vađenje, tim pre što ga Volfzberger nije savladao u Beču od novembra 2016. Igraće se na gol više, te je tu i GG3+, pa čak i GG&4+.


Oba tima daju gol

Tip: gg4+ (2.4)
Za izbegavanje
RUMUNIJA 1 - PLAY OFF | 19:00
Cluj - FCSB
ID: 4905602

Kluž ovaj meč dočekuje sa četiri boda prednosti, ali niko ne može da garantuje da će se današnji derbi završiti s pozitivnim ishodom po domaćina. Kluž je do okršaja ovih rivala na svom stadionu viđenom početkom februara bio u seriji od pet godina bez pobede, a prekinuo je istu minimalcem. Ipak, ko može da garantuje kec danas? Bolje probajte s malim brojem golova, najviše dva jer to je obično prolazilo poslednjih godina. 


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)

tagovi

klađenjesportsko klađenjeInternet klađenjepredlozzipredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara