Heung Min Son (©Reuters)
Heung Min Son (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Totenhem kec koji treba loviti, Real u kombinaciji sa golovima

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.11.23. | 11:26

Pogledajte nekoliko zanimljivih predloga za 26. novembar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ŠKOTSKA 1 | 13:00
Aberdeen - Rangers
ID: 2405

Konačno jedna utakmica na kojoj ne sumnjamo u dvojku. Aberdin se koprca između Evrope i prvenstva, a ni u jednom od tih takmičenja ne može da bude zadovoljan rezultatima. Rendžers je u sjajnoj formi, te je i DP 2-2 realna opcija.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 18:30
Cadiz - Real Madrid
ID: 4008

Poput većine članova Primere ni Kadiz nema šta da izgubi u okršaju sa velikim Realom, ali mnoge generacije njegovih navijača nisu često imale priliku da se raduju pobedama. Stvari se nisu promenile, dvojka bi mogla da dođe uz 2-4.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.53)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 13:00
Nice - Toulouse
ID: 5004

Nicina nepobedivost protegla se na 15 utakmica, a traje od 21. maja i podele bodova sa - evo zanimljivosti - Tuluzom. Gosti ni sada ne bi imali ništa protiv iksa, ali forma i ambicije Orlića ukazuju na keca, hrabrima sugerišemo 1&0-2.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.57)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 17:00
Fenerbahce - Karagumruk
ID: 5309

Pauza zbog kvalifikacija za EURO dobro je došla Fenerbahčeu kako bi se pregrupisao posle tri razočaravajuća rezultata. Karagumruk je uoči mini odmora bio u dobroj formi, ali ovde će se isključivo pitati lider. Keca nadogradite sa 3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.58)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 15:00
Tottenham - Aston Villa
ID: 2008

Situacija u vrhu tabele dugo nije bila ovako interesantna - mislimo na činjenicu da je Aston Vila među pet klubova “zguranih” u tri boda, dok je Totenhem samo korak ispred. Sve je ovde realno, ali ipak blagu prednost dajemo Pevcima.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 12:00
Ural - Krasnodar
ID: 4306

Krasnodar je igrao promenljivo u minulih mesec i po dana, ali za izabranike Vladimira Ivića veoma je bitno to što su odoleli na gostovanju najbližem pratiocu Zenitu (1:1). Protiv Urala, koji je u seriji poraza dvojka je sigurica.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 20:45
Olympique Lyon - Lille
ID: 5009

Lion je tek u prošlom kolu upisao prvu pobedu, i to na nezgodnom gostovanju u Renu, a polazak sa “mrtve tačke” morao je da podigne raspoloženje u gradu podno Alpa. Lil je rival koji mu generalno ne leži, ali ipak verujemo u 1X&0-2.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&0-2 (2.15)
Za izbegavanje
TURSKA 1 | 14:00
Samsunspor - Besiktas
ID: 5308

Čelnici Bešiktaša poverili su klupu klupskoj legendi Rizi Čalimbaju. Čovek koji je čitavu igračku karijeru proveo u crno-belom uspešno je položio prvi test, protiv komšijskog Bašakšehira, a trebalo bi i ovaj, mada je moguće i GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)

tagovi

predlozzi i tipovanjaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara