Vulvsi čekaju nova tri boda (©Reuters)
Vulvsi čekaju nova tri boda (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA: Nema mnogo golova u derbiju Londona, nema nijednog u mreži Vulvsa

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.12.20. | 12:11

Pročitajte nekoliko predloga za 21. decembar

NAPOMENA:U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

stavite svoj komentar ispod teksta...

 


Fiksevi dana
GRČKA 1 | 18:30
AEK - Volos NPS
ID: 5279317

Atinski klub je posle serije sjajnih rezultata upisao dva prvenstvena poraza, međutim na prvi kolosek se vratio pobedom protiv Smirnisa (4:3) i remijem u susretu sa Olimpijakosom (1:1), te bi utakmica na domaćem terenu protiv Volosa trebalo da predstavlja novi rutinski korak. Sa druge strane, Volos sedam utakmica ne zna za pobedu i teško je očekivati da niz prekine protiv tima sa kojim je u prethodne dve godine odigrao tri zvanična susreta i u svakom ostao praznih šaka. Razlog više da odigrate ovaj par je kvota na domaćina koja je najveća na svetu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
DANSKA 1 | 19:00
Midtjylland - Nordsjaelland
ID: 5278912

Salernitani čist put do prvog mesta na tabeli, a preko puta – fenjeraš Virtus Entela u crnoj seriji od čak pet poraza i bez pobede u dosadašnjem toku sezone. Pride sada i oslabljen neigranjem nekoliko standardnih prvotimaca. Jeste i Salernitana u blagoj krizi, rezultati su joj bolji od igre, ali ovde moramo da verujemo u keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 21:00
Chelsea - West Ham
ID: 5278714

Derbi Londona u koji Čelsi ulazi uzdrman porazima od Vulverhemptona i Evertona. Vest Hem nije ta klasa, ali je umeo da zakuva Totenhemu, Mančester Siju, Lesteru. Kvota na Plavce je u MOZZART kladionicama najjača na svetu, trenutno čak 1,65, mada ipak biramo igru 2-3 gola, jer nas mami kvota 2,05.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (2.05)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 18:30
Burnley - Wolverhampton
ID: 5278707

Probudio se Barnli, počeo da osvaja bodove posle očajnog starta prvenstva, ali ruku na srce, ako izuzmemo Everton, činio je to u sudarima sa lakšim rivalima od Vulverhemptona. Umeju i Vulvsi da se okliznu, ali kako je Barnli najgori napad lige ovde ćemo čak da probamo hazarderski: 2&0-2 za kvotu 4,20.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&0-2 (4.2)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 | 19:30
FCSB - Sepsi
ID: 5278711

U poslednjih deset utakmica Steaua je upisala devet pobeda i u fenomenalnoj je formi što se odrazilo na plasman na tabeli pa naredni duel dočekuje kao lider šampionata Rumunije. I gosti mogu da se pohvale dobrom formom, ali su daleko od nivoa na kojem je FCSB, što su pokazali eliminacijom u Kupu i remijem protiv Botošanija. U prethodnih pet utakmica tim iz Bukurešta slavio je četiri puta, dok je jedan meč završen nerešeno.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.68)
Fiksevi dana
IZRAEL 1 | 19:45
Beitar J. - Maccabi T.A.
ID: 5283607

Mučio se Makabi od odlaska Vladimira Ivića, ali polako hvata ritam, a kako je Beitar tim iz donjeg doma i pride tim koji je u prošlom kolu prekinuo crnu seriju od tri poraza ovo sada je idealna šansa za šampiona da se primakne vrhu. Sa pobedom bi izbio na drugo mesto, zato tipujemo na selidbu bodova za Tel Aviv.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Vredi probati
DANSKA 1 | 19:00
Midtjylland - Nordsjaelland
ID: 5278912

Brondbi je prvi na tabeli, ali Midtjiland je tri boda iznad sa utakmicom manje i sada ima idealnu šansu da se izjednači sa liderom na vrhu tabele. U pet mečeva kod kuće ispustio je samo dva boda, a i to je bilo između dve važne utakmice u Ligi šampiona. Nordsjeland ipak nije lagan rival, na svakom gostovanju je dao bar po gol, ali teško da će mu ovog puta to biti dovoljno da izbegne poraz. Ko voli hazarderski za jače kvote, neka proba 1&GG.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&gg (2.65)
Vredi probati
TURSKA 1 | 17:00
Antalya - Kayserispor
ID: 5278928

Duel timova koje očekuje borba za opstanak domaćin dočekuje u nešto boljoj poziciji i formi. Antalija je u poslednjih pet zvaničnih utakmica bez poraza (tri pobede i dva remija), a na svom terenu ima učinak od tri trijumfa, jednog remija i dva poraza. Kajzeri je nanizao čak pet nerešenih utakmica, međutim ono što ga muči jeste efikasnost na strani i činjenica da je postigao samo tri gola na pet gostovanja.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara