PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak 21. avgust): Brest posle Astane gazi i Belšinu, malo golova u Francuskoj

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.08.20. | 10:42

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 21. avgust

NAPOMENA:U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
BELORUSIJA 1 | 19:00
Dinamo Brest - Belshina
ID: 5033283

Nije išlo Dinamu iz Bresta ove sezone u domaćem prvenstvu. I dalje je šampion Belorusije tek deveti na tabeli, ali... Odigrali su sjajan meč protiv Astane i plasirali se u drugo kolo kvalifikacija (6:3). Dakle, puni samopouzdanja imaju šansu da naprave iskorak ka gornjem delu tabele. Ujedno i naprave lepu uvertiru za susret u Sarajevu. 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 19:00
Kortrijk - Eupen
ID: 5033713

Kortrijk igra vrlo promenljivo na početku prvenstva Belorusije. Izugbili su na premijeri od Beverena, ali su napravili iznenađenje i savladali Gent. Veliki trijumf danas može da bude oplemenjen. Realno, domaćin je bolji od Eupena. A kec baš lepo plaća. 


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Vredi probati
BELORUSIJA 1 | 15:00
Slutsk - Dinamo Minsk
ID: 5033285

I Dinamo iz Minska igra ove sezone ispod očekivanja. Daleko je od borbe za titulu. Efikasnost je veliki problem gostiju, ali za njih je dobro što danas idu na noge Slutsku. Domaćin je u užasnoj formi.Vezali su tri poraza uz gol razliku 2:8. Morao bi da ovo bude lak posao za Dinamo. 


Poluvreme - Kraj

Tip: 2-2 (2.3)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 19:00
Bordeaux - Nantes
ID: 5005

Prethodnu sezonu Bordo i Nant završili su „prilepljeni“ jedan uz drugog na sredini tabele sa istim brojem bodova. Radi se o ekipama vrlo sličnog kvaliteta, a Nant važi za tim na čijim mečevima pada vrlo malo golova. Zato je mali broj golova, možda u kombinaciji s duplom šansom 1X, dobar izbor.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.41)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 | 19:00
Backa Topola - Metalac
ID: 5034451

Nemaju poraz igrači TSC-a u ovoj takmičarskoj godini. Ispred njih je evropska premijera narednog četvrtaka u Moldaviji, ali večeras nemaju pravo na grešku. Osvojili su osam bodova u prva četiri kola, remizirali prethodnog vikenda u komšijskom derbiju sa Bačkom. Imaju dovoljno kvaliteta izabranici Zoltana Saba da bez većih problema slave protiv Metalca. 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Vredi probati
B I H 1 | 19:00
Zeljeznicar - Mladost Doboj
ID: 5034409

Željezničar je pokazao da je ove sezone možda i glavni favorit za titulu u Bosni i Hercegovini. Tim Amara Osima ima stopostotan učinak. Međutim, timu sa Grbavice neće biti lako, ni najmanje. Mladost Doboj Kakanj je pokazala da ume sa favortima. Reč je o ozbiljnom timu za tamošnje uslove. Domaćin jeste favorit, ali mi vam savetujemo da odigrate gg. 


Oba tima daju gol

Tip: gg (2.35)
Za izbegavanje
ČEŠKA 1 | 18:00
Plzen - Opava
ID: 5033846

Plzen je uz Slaviju iz Praga najveći favorit za šampionsku krunu u Češkoj. Sve ukazuje da danas mora da slavi, ali... Kvota je suviše mala, a Plzen još nije uhvatio formu. Zato bolje izbegnite taj tim, dok ne dođe do takmičarskog ritma. 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.15)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara