Meti Keš (Aston Vila) i Pjer-Emerik Obamejang (Arsenal)
Meti Keš (Aston Vila) i Pjer-Emerik Obamejang (Arsenal)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Arsenal Vilu stavlja u top

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.10.21. | 11:31

Pročitajte nekoliko predloga za 22. oktobar…

 

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 18:00
Dinamo Moscow - Khimki
ID: 5918359

Poraz od Krila Sovjetov u Moskvi bio je neuspeh za Dinamo, ali remi sa gradskim rivalom Spartakom ipak ne spada u tu kategoriju. Himki je prekinuo dugu seriju bez trijumfa, ali ne može da se meri sa domaćima, tako da je kec siguran. Njihovi okršaji redovno su neefikasni.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 20:30
Mainz - Augsburg
ID: 5917719

Majnc ne blista, posebno u poslednje vreme. Domaći su vezali remi i tri poraza (istina, u okršajima sa Leverkuzenom, Union Berlinom i Dortmundom), ali bez obzira na to i dalje na tabeli stoje bolje nego protivnik, koji je pri dnu. Iako nas kec mami, bolje je da tipujete na GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (2.05)
Vredi probati
TURSKA 1 | 19:00
Malatyaspor - Altay
ID: 5918790

Iskusni rumunski trener Marijus Šumudika odmah je razmrdao Malatiju, koja je posle pet poraza slavila na vrlo nezgodnom gostovanju u Adani. Altaj je u krizi (dva uzastopna neuspeha) i eto prilike za domaće da se potpuno usprave. Ko ne sme keca, neka proba kombinaciju 1X&2+.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.6)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:30
Torino - Genoa
ID: 5917627

Torino je vezao četiri kola bez pobede, međutim, imao je veoma težak raspored - remizirao je sa Laciom (potom i na gostovanju Veneciji), a izgubio od Juventusa i Napolija, pritom ih prilično namučivši. Đenova igra izuzetno loše, te je kec uz malo pogodaka najlogičnija opcija.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 21:00
Arsenal - Aston Villa
ID: 5917633

Arsenal od početka jeseni ne igra rđavo (istina, protiv Kristal Palasa je teško uzeo bod), dok je Aston Vila posle trijumfa na Old Trafordu vezala poraze od Totenhema i Vulvsa - od Vukova tako što je vodila sa 2:0, pa primila tri gola u poslednjih desetak minuta. Gađajte keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Za izbegavanje
REP. IRSKA 2 | 20:45
UCD - Treaty Utd
ID: 5918555

Do kraja takmičenja u Prvoj diviziji Republike Irske ostalo je još malo i skoro sve je već poznato – Šelburn se vraća u elitu, a UCD i Triti su među četiri kluba koja će se u doigravanju boriti da mu se pridruže. S obzirom na njihove forme ovde je sve realno, pa ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Sampdoria - Spezia
ID: 5917681

Sampdorija deli pretposlednju poziciju na tabeli sa Đenovom i Kaljarijem, dok je Specija samo korak iznad njih sa jednim bodom više. Jasno vam je da je i jednima i drugima utakmica veoma važna, a mi očekujemo da će odigrati nešto tvrđe nego što imaju običaj. Probajte i keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 18:30
Paderborn - Hamburger
ID: 5918768

Iako je Hamburger znatno čuveniji, a i u onom nevelikom broju međusobnih duela bio je malo uspešniji (četiri pobede i dva poraza), usudićemo se da prednost damo domaćoj ekipi, koja bolje stoji na tabeli. Ako sumnjate u keca, odaberite GG3+ jer to često dolazi kada se sastaju.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.6)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara