Džoš Sardžent (Verder) i Vili Orban (RB Lajpcig)
Džoš Sardžent (Verder) i Vili Orban (RB Lajpcig)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Bikovi “bockaju” Verder iz dvojke

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.04.21. | 11:18

Pročitajte nekoliko predloga za 30. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 21:00
Olympique Marseille - Strasbourg
ID: 5564702

 

Strazbur u poslednje vreme nije loš gost, ali Horhe Sampaoli je uneo preko potrebnu sigurnost Marselju i sva je prilika da će mu ovo biti peta uzastopna pobeda na Velodromu koja bi ga primakla Ligi konferencija. Moglo bi da dođe i 3+, pa ako volite kombinacije birajte to.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Fiksevi dana
NEMAČKA - KUP | 20:30
Werder - RB Leipzig
ID: 5563734

 

Trener RB Lajpciga Julijan Nagelsman potpisao je petogodišnji ugovor sa Bajernom, a mladi stručnjak želi da se od Bikova oprosti trofejem. Pretposlednja prepreka ka tom cilju je posrnulu Verder, koji se bori za opstanak. Dvojka je sigurna, ali je i prelaz 2-2 sasvim realan.


Poluvreme - Kraj

Tip: 2-2 (1.98)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Celta - Levante
ID: 5564708

Selta ima samo tri boda više nego Levante, ali je u minulih nekoliko kola beležila nešto bolje rezultate (rival je vezao tri poraza). Pritom, domaći imaju i malo bolji bilans u međusobnim okršajima, pa kada se sve uzme u obzir kec je izgledan. Međutim, sumnjamo u goleadu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 22:15
Porto - Famalicao
ID: 5564624

 

Porto ne odustaje od pokušaja da u završnici prestigne vodeći Sporting, a kao i Lavovi, ni Zmajevi ne mogu da se pohvale raspucanošću. Famalikao je u poslednje vreme neugodan na strani, međutim, ovde nema nikakve šanse da izbegne poraz, iako su domaći zabrljali u prošlom kolu,

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 21:00
Southampton - Leicester
ID: 5564695

Ove dve ekipe sastale su se pre dve nedelje u polufinalu FA kupa i tada je slavio Lester, baš kao i u januarskom prvenstvenom okršaju. Oba duela bila su tvrda, zbog čega i sada očekujemo malo pogodaka, ali blagu prednost ponovo imaju Lisice. Kvota na dvojku je primamljiva.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 20:00
Tondela - Benfica
ID: 5564417

Tondela je minulih sedmica u solidnoj formi (dve pobede i remi), međutim, sa kvalitetom i ambicijama Benfike, koja se bori za Ligu šampiona, nikako ne može da se meri. Orlovi su na poslednja dva gostovanja postigli deset golova, te bi i ovaj duel mogao da bude efikasan.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.35)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 16:00
Ferreira - Belenenses
ID: 5564396

Domaći su izgleda otišli na odmor početkom aprila pošto su na pet utakmica koje su tokom ovog meseca odigrali osvojili jedan jedini bod. Gosti su u istom periodu bili skloni remijima, pa rizikujte sa tim ishodom, ili sa malo golova. Mi ćemo da odaberemo ono sa boljom kvotom.


Konačan ishod

Tip: X (3)
Za izbegavanje
FRANCUSKA 3 | 18:00
Bastia - Annecy
ID: 5563891

Pogled na tabelu mogao bi da vas navede da “zalepite” keca na ovom meču – Bastija deli prvo mesto, dok se njen protivnik nalazi u zoni ispadanja. No, domaći su praktično obezbedili promociju, a Anesi još ima šanse da se izvuče i vezao je po četiri pobede i remija. Preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara