Injaki Vilijams i Ojan Sanset (Bilbao)
Injaki Vilijams i Ojan Sanset (Bilbao)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Bilbao dosoljava Seltine rane

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.11.23. | 11:55

Pročitajte nekoliko predloga za 10. novembar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Ath.Bilbao - Celta
ID: 7657487


Ugovor Rafe Beniteza sigurno ima klauzulu o basnoslovnom obeštećenju u slučaju otkaza u Selti, teško nam je da zamislimo drugi razlog zbog kojeg ga i dalje trpe u Vigu. Bilbao će verovatno da mu “dosoli rane”, ima uslova i za 1&2+, pa kombinujte ako vam je kvota na keca mala.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.67)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 18:00
Trabzon - Konyaspor
ID: 7657741


Trabzon je u prošlom kolu dobio triler sa Fenerbahčeom usred Istanbula i skinuo ga sa vrha tabele. Nepotrebno je isticati sa kolikim samopouzdanjem domaći ulaze u ovaj susret i posrnula Konja je bez izgleda. Tradicija obećava i obilje pogodaka, te je kombinacija i ovde opcija.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.67)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 18:30
St.Pauli - Hannover
ID: 7657265


Zbog pozicija na tabeli ova utakmica spada u jedan od derbija kola. Pirati su lideri, dok Hanover deli treću poziciju sa Fortunom i ima pet bodova manje. Gosti bi mogli da predstavljaju problem i ako ne verujete u to da će doći kec (a mi smo uvereni u njega) tipujte na GG3+.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:30
Sassuolo - Salernitana
ID: 7657274


Sasuolo nema pobedu od kraja septembra (zabeležio je dva remija i tri poraza). Salernitana je osvojila samo četiri boda i zakucana je za dno tabele. Ovo je idealna prilika da domaći konačno ostvare trijumf, mada ne očekujemo goleadu. Ako hoćete veću kvotu, probajte sa 0-2.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 18:30
Schalke - Elversberg
ID: 7657257


Domaći žele da se vrate u nemačku elitu, dok je njihovim rivalima cilj opstanak u Cvajti. Trenutno ovi drugi bolje stoje na tabeli, međutim, Šalke je uspeo da veže dve pobede, tako da ćemo ipak da mu poklonimo poverenje. Sumnjate li u našu prvu preporuku, razmotrite 2-3 gola.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 21:00
Blackburn - Preston
ID: 7657369


Svega tri boda razlike, koliko Preston ima više u odnosu na protivnika najavljuju neizvestan okršaj na kojem nijedan ishod ne bi bio veliko iznenađenje. Blekbern igra promenljivo na svom terenu, ali sigurni smo da će da dobije ekipu koja je do pre nedelju dana prilično brljala.



Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Genoa - Verona
ID: 7657227


Još jedna utakmica Serije A koja bi trebalo da donese keca, bez obzira na to što ni na jedan od dva tima ne možemo da se oslonimo. Đenova je bolje plasirana, dok je Verona u zoni ispadanja. Istina, poslednjih sezona remiji su česti na njihovim duelima, ali ostajemo pri kecu.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Za izbegavanje
BRAZIL 2 | 23:00
Villa Nova - Londrina
ID: 7657474


Na prvi pogled ovde kec ne bi smeo da izostane - kvota je idealna za one koji vole sigurice, domaći su deveti, dok se Londrina nalazi na pretposlednjoj poziciji na tabeli sa 27 bodova manje od protivnika. Međutim, budite oprezni pošto su gosti vezali četiri prvenstvena remija.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.48)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara