Luis Murijel (Atalanta)
Luis Murijel (Atalanta)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Boginja se okomila na Speciju

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.03.21. | 11:31

Pročitajte nekoliko predloga za 12. mart…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:45
Blackburn - Brentford
ID: 5453530

 

Blekbern je u utorak dočekao ekipu Svonsija i uspeo da odigra nerešeno sa njom. Sada mu dolazi još jedan kandidat za plasman u plej-of. Ono što može da ohrabri domaće je činjenica da je rival izgubio poslednje tri utakmice na strani, zbog toga radije biramo GG nego dvojku.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.85)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Reims - Olympique Lyon
ID: 5452601

Rems je vezao četiri kola bez poraza (tri remija i pobeda u Nantu) i generalno je nezgodan na svom terenu, ali Lion je uspešno prebrodio i teža gostovanja, a borba za titulu mu je motiv više. Zbog toga se dvojka sama nameće, s tim da bi golova moglo da bude na obe strane.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
BELGIJA 1 | 20:45
Charleroi - Club Brugge
ID: 5452808

 

Možda se sećate da je na otvaranju sezone Šarlroa trijumfovao u Brižu rezultatom 1:0. Branilac titule potom se brzo uozbiljio, neprekidno uvećava razliku u odnosu na najbliže pratioce i uvereni smo da će da uzvrati Zebrama istom merom. Uz dvojku razmotrite i kombinaciju 2&2-4.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 18:30
Bochum - Hamburger
ID: 5453582

Domaćin se osamio na prvom mestu (donedavno ga je delio sa još tri ekipe), dok je HSV, posle pet kola bez pobede sve dalje od povratka u Bundesligu. Pritom, Bohum je dobio njihov novembarski okršaj sa 3:1, pa je realno da trijumfuje i na svom terenu, iako mu neće biti lako.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.7)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 21:30
Nacional - Maritimo
ID: 5452488

Na dnu tabele portugalskog prvenstva vlada velika gužva - čak šest klubova je u razmaku od tri boda. Među njima su i rivali iz Funšala - Maritimo “nosi fenjer”, a Nasional bi mogao da ga preuzme ukoliko izgubi ovaj derbi. Očekujemo tvrd meč, a ne bi bilo loše da probate X.


Konačan ishod

Tip: X (3.05)
Za izbegavanje
ITALIJA 2 | 19:00
Cittadella - Pisa
ID: 5452461

Domaći se trenutno nalaze na poziciji koja vodi u doigravanje za promociju u Seriju A, ali i rival, koji ima četiri boda manje, gaji slične ambicije. Kada se tome doda činjenica da Čitadela nije zabeležila pobedu u poslednja četiri kola dobije se izbegavanje kao najbolja opcija.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.93)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Atalanta - Spezia
ID: 5452596

Atalanta se priprema za revanš osmine finala Lige šampiona protiv Reala u Madridu i za samopouzdanje igrača bilo bi poželjno da pobedi, posebno posle poraza u derbiju sa Interom. Mada Boginja često igra efikasno sada očekujemo nešto tvrđu partiju, pa je i 0-2 primamljiv izbor.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 18:30
Heidenheim - Holstein Kiel
ID: 5453580

Očekuje nas još jedna neizvesna utakmica pošto se sastaju ekipe koje su, uz St. Pauli, trenutno u najboljim formama u ligi. Gosti se bore za direktnu promociju, u ponedeljak su odoleli Hamburgeru, a Hajdenhajm nije daleko od mesta koje vodi u baraž. Najmudriji izbor je GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.25)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara