Soni Kitel (Hamburger)
Soni Kitel (Hamburger)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Hamburg je ofarban u plavo-crno

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.10.20. | 11:31

Pročitajte nekoliko predloga za 30. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Wolverhampton - Crystal Pal.
ID: 5178989

Vukovi su prvenstvo počeli veoma loše, ali poslednjih sedmica značajno su se popravili (vezane pobede nad Fulamom i Lidsom i remi sa Njukaslom). Kristal Palas igra promenljivo, a zajedničko i za jedne, i za druge je da uglavnom ne postižu puno golova. Zato bolje gađajte 0-2.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.53)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 18:30
Hamburger - St.Pauli
ID: 5179356

Hamburger je jedina ekipa koja ima maksimalan učinak - pet pobeda iz pet utakmica. Jedini loš rezultat od početka sezone bila je eliminacija iz Kupa od trećeligaša Dinama iz Drezdena, ali su ga potonji uspesi anulirali. Iako je ovo gradski derbi, kec ne bi smeo da izostane.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.57)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:30
Ferreira - Porto
ID: 5178801

Oktobar je bio vrlo loš mesec za šampiona Portugala, ali Porto je prošlog vikenda konačno uspeo da zabeleži pobedu (istina, minimalnu), da bi potom slavio i u Ligi šampiona. Pasos Fereira povremeno ume da nasekira slavnog komšiju, ali dvojka je najrealnija, a golove preskočite.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Coventry - Reading
ID: 5179055

Koventri je pre nedelju dana primio na svom terenu četiri gola od Blekberna, a sada mu dolazi ekipa koja je najviše pokazala u dosadašnjem toku šampionata (ima sedam pobeda i remi). U trijumf izabranika menadžera Veljka Paunovića ne sumnjamo, a kvota na dvojku je odlična.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 20:30
Schalke - Stuttgart
ID: 5179004

Šalke je dobio šest od poslednjih osam duela sa Štutgartom, dok su dvaput podelili bodove, međutim to su bila neka druga vremena. Realnost kaže da će se Plavci verovatno boriti za opstanak - u dosadašnjem delu prvenstva osvojili su samo jedan bod - i dvojka je vredna rizika.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 20:45
Genk - Eupen
ID: 5179785

 

Eupen je neporažen na šest uzastopnih gostovanja, ali verujemo da je toj seriji došao kraj jer su vezane pobede u derbijima sa Šarlroaom i Gentom osokolile Genk, koji je oduvek umeo sa ovim rivalom (Eupen ga je savladao samo jednom). Keca iskombinujte sa 2-4, kvota je sjajna.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (3)
Za izbegavanje
BRAZIL 2 | 01:30
Cruzeiro - Parana
ID: 5178733

Klub koji među osvojenim trofejima ima i dva Kopa libertadores prolazi kroz težak period. Kruzeiro je prošlog decembra prvi put u istoriji ispao u Seriju B, a potom je kažnjen oduzimanjem šest bodova zbog neisplaćenog duga. Parana je neugodan rival i izbegavanje je najmudrije.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.92)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 18:30
Fortuna Dusseldorf - Heidenheim
ID: 5179506

Rivali u ovaj okršaj ulaze sa sličnim šansama, ne zato što igraju dobro, nego zato što su u jednako lošim formama. Domaći su osvojili samo četiri boda, a Hajdenhajm jedan više, ali je bez pobede od one u prvom kolu. Očekujemo malo pogodaka, pa je to i naša preporuka vama.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.85)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara