Marko Grujić (Herta) na gradskom derbiju
Marko Grujić (Herta) na gradskom derbiju

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Herta sprema osvetu gradskom rivalu

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.05.20. | 11:10

Pročitajte nekoliko predloga za 22. maj...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
BELORUSIJA 1 | 19:00
Sh.Soligorsk - Belshina
ID: 4862771

Šahtjor od sredine aprila igra zaista dobro, a na svom terenu povremeno je prilično efikasan, zbog čega je realno da ovde dođe 3+. Belšina je u prošlom kolu osvojila tek treći bod i jasno je ko je favorit. Kvota na keca je mala, pa se stoga opredelite za sigurnu pobedu domaćih.


Sigurna pobeda

Tip: 1 (1.95)
Fiksevi dana
BELORUSIJA - LIGA REZERVI | 13:00
Minsk I. II - Energetik M. II
ID: 4862531

Domaći su startovali veoma loše (dva poraza, i to pred svojim navijačima), ali su potom ušli u seriju od šest pobeda i jednog remija (prošle subote protiv Dinamo Minska). Rezerve Energetika zabeležile su trijumfe u prethodna dva meča, no to nije dovoljno da posumnjamo u keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 18:30
Nurnberg - Erzgebirge Aue
ID: 4862672

Nirnberg je lani napustio najviši rang, a sada strahuje od još jedne selidbe na sprat ispod i nejasno je na osnovu čega trener Jens Keler i dalje uživa podršku uprave, tim pre što mu borba za opstanak nije jača strana. Bolje je da obiđete konačan ishod i da se odlučite za GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.67)
Fiksevi dana
PRIJATELJSKE | 13:00
Copenhagen - Odense
ID: 4862557


Poslednja takmičarska utakmica koju je Kopenhagen odigrao bio je prvi meč osmine finala Lige Evrope protiv Bašakšehira u Istanbulu, dok je Odenze na prinudnu pauzu otišao nekoliko dana ranije. Mi na ovom pripremnom duelu ne očekujemo goleadu, međutim, kec je sasvim izgledan.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Vredi probati
BELORUSIJA 1 | 17:00
Slavia Mozyr - Gorodeya
ID: 4862772

Rivali u ovaj meč ulaze sa istim brojem bodova, međutim, Slavija je u poslednje vreme imala za nijansu bolje rezultate (pobeda u Vitebsku, remi sa Torpedom i poraz od Šahtjora, dok je Gorodeja već četiri kola bez trijumfa), zbog čega ćemo se usuditi da vam preporučimo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 20:30
Hertha - Union Berlin
ID: 4862668

Prvi berlinski derbi u Bundesligi Union je jesenas dobio 1:0. Smatramo da će tim sadašnjeg srpskog reprezentativca Marka Grujića uspeti da se revanšira družini nekadašnjeg Orla Nevena Subotića jer ga je briljantna pobeda na gostovanju Hofenhajmu (3:0) napunila samopouzdanjem.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 18:30
Heidenheim - Wehen
ID: 4862683

Od njihovih dosadašnjih 11 okršaja samo jedan je dobila ekipa koja je bila domaćin! Taj "podvig" bio je Vehenovo delo, i to pre gotovo devet godina, pa iako kvote favorizuju Hajdenhajm sugerišemo vam da razmotrite 0-2 gola: na minula tri odmeravanja “desio” im se svega jedan.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (2.11)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara