Kristijano Ronaldo (Juventus) šutira pored Andree Kontija (Milan)
Kristijano Ronaldo (Juventus) šutira pored Andree Kontija (Milan)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Kako će Milan na Juve bez Ibre? Nikako...

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.06.20. | 11:29

Pročitajte nekoliko predloga za 12. jun...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 20:30
Hoffenheim - RB Leipzig
ID: 4905431

Zbog niza remija u Lajpcigu Bikovi još nisu osigurali Ligu šampiona. No, na strani igraju mnogo bolje, pa iako Hofenhajm želi u LE trener gostiju Julijan Nagelsman zna na koji način može da "matira" doskorašnje pulene koje od utorka vodi privremeni "šef" Marcel Rap, i to uz GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
ITALIJA - KUP | 21:00
Juventus - Milan
ID: 4905781

Milan bi jedino osvajanjem Kupa donekle zadovoljio navijače, ali između njega i finala isprečio se Juventus kojem su borba za "skudeto" i Liga šampiona prioriteti, ali sigurno neće da se skloni velikom rivalu koji će biti bez povređenog Ibre. Zato je kec uz 2-3 najrealniji.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 22:00
Valencia - Levante
ID: 4905911

Valensija cele sezone funkcioniše po sistemu "toplo-hladno", ali njen gradski rival ima hronične probleme na gostovanjima i obično glatko gubi na Mestalji. Zato kec ne bi smeo da izostane, a ako želite veću kvotu pojačajte je kombinacijom sa GG pošto su njihovi okršaji efikasni.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 18:30
Dinamo Dresden - Hamburger
ID: 4905938

Jasno vam je da je kvalitet apsolutno na strani Hamburgera koji se bori za direktnu promociju, međutim, motiva ne manjka ni njegovom rivalu, a Dinamo nema šta da izgubi u ovom meču. Stoga, ukoliko sumnjate u dvojku, probajte sa GG. Mi ćemo ipak pokloniti poverenje gostima.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 18:30
Sandhausen - Bielefeld
ID: 4906173

Ovde imamo zanimljivu situaciju. Sandauzen je vezao tri pobede i može da se nada povoljnom rezultatu protiv lidera na tabeli. S druge strane, Bilefeld je u minulih pet kola četiri puta odigrao nerešeno, ali je znatno kvalitetniji i motivisaniji od protivnika. Biramo dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Vredi probati
TURSKA 1 | 20:00
Goztepe - Trabzon
ID: 4905409

Vodeći Trabzon izbačen je iz Evrope na dve godine zbog kršenja finansijskog fer-pleja, ali to ga neće sprečiti da jurne na titulu koju čeka od 1984. Geztepe je u "zlatnoj sredini", pa bi njegova rasterećenost mogla da pomogne gostima, koji imaju i bolji međusobni bilans.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.2)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 20:00
Moreirense - Rio Ave
ID: 4905414

Rio Ave je jedan od onih koji su podbacili u prvom kolu posle pauze - momci Karlosa Karvaljala izgubili su na svom terenu od Pasos Fereire, koja se nalazi tik iznad zone ispadanja. Moreirense je odigrao dobro na gostovanju Boavisti i čini nam se da je kec vredan rizika.


Konačan ishod

Tip: 1 (3.05)
Za izbegavanje
BELORUSIJA 1 | 19:00
Gorodeya - Slutsk
ID: 4905541

Dvojka na jučerašnjem okršaju rezervi ovih ekipa bila je jedna od sigurica dana. Na našu žalost, posavetovali smo vas da probate sa duplom pobedom gostiju, jer je kvota bila sjajna. Sada vam savetujemo da preskočite par, pošto je Sluck u poslednjih pet kola osvojio dva boda.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara