Leo Diboa (Lion) i Nejmar (PSŽ)
Leo Diboa (Lion) i Nejmar (PSŽ)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Lion ruši PSŽ? Ništa od toga…

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.07.20. | 10:36

Pročitajte nekoliko predloga za 31. jul...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ŠVAJCARSKA 1 | 20:30
Sion - Young Boys
ID: 4998181

Matematika kaže da bi Jang Bojs i remijem odbranio titulu zbog mnogo bolje gol-razlike u odnosu na najbližeg pratioca Sen Galen. Sionu bi X bio ravan porazu, ali nije slučajno među najugroženijima i dvojka je izvesna. Pritom, najavljuje je i tradicija njihovih međusobnih duela.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Vredi probati
ŠVAJCARSKA 1 | 20:30
Lugano - Servette
ID: 4998189

Luganu pobeda garantuje izbegavanje plej-auta. Servetu utakmica ništa ne znači jer će bez obzira na rezultate poslednja dva kola ostati na četvrtom mestu i igrati u prvom kolu kvalifikacija za LE. Kec se sam nameće, iako su domaći u poslednje vreme skloni nerešenim ishodima.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Vredi probati
ŠVAJCARSKA 1 | 20:30
Thun - Basel
ID: 4998185

Pitate se zašto je Tun favorit? Zato što se bori za eskiviranje baraža, a u poslednjem kolu, koje je na programu u ponedeljak igraće sa nezainteresovanim Cirihom, a Bazel praktično ne igra ni za šta - sumnjamo da bi mogao da pretekne Sen Galen. Ko ne sme keca, neka gađa GG3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Vredi probati
ITALIJA 2 | 21:00
Chievo - Pescara
ID: 4998637

U poslednjem kolu Serije B mnogo je utakmica koje su bitne za jednog, drugog ili oba rivala. Ovde je baš to poslednje slučaj: Kjevo želi da zadrži mesto koje ga vodi u plej-of, a Peskara pokušava da izbegne doigravanje za opstanak. No, kvalitet Letećih magaraca najavljuje keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Za izbegavanje
REP. IRSKA 2 | 20:45
Bray - Cobh Ramblers
ID: 4998456

Takmičenje u Drugoj ligi Republike Irske tek je bilo počelo, kada je napravljena pauza koja je trajala skoro četiri meseca. Zbog toga nije lako pričati o tome u kakvim su formama rivali, niti šta bi moglo da se očekuje na današnjim utakmicama. Najbolje je da ih preskočite. 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.63)
Fiksevi dana
FRANCUSKA - LIGA KUP | 21:10
PSG - Olympique Lyon
ID: 4998458

Poslednji domaći rival sa kojim se PSŽ sastao uoči pauze bio je upravo Lion. Utakmica je odigrana 4. marta u polufinalu Kupa u gradu podno Alpa, ali to nije smetalo Svecima da pruže jednu od najboljih partija u sezoni i deklasiraju pulene Rudija Garsije sa 5:1. Kec je siguran.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
ŠVAJCARSKA 1 | 20:30
St.Galen - Xamax
ID: 4998187

Na Kibunparku će se održati megdan razočaranih - Sen Galen zbog verovatnog gubitka šampionske trke, iako je pre pauze zbog pandemije bio na čelu tabele, Ksamaks zbog povratka u niži rang posle dve sezone u eliti. Ipak vam sugerišemo keca, mogla bi da dođe i kombinacija sa 4+.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.22)
Vredi probati
SRBIJA 1 | 19:00
Backa Topola - Vojvodina
ID: 4998441

Osvajač Kupa Srbije Vojvodina novi šampionat počinje na izuzetno nezgodnom gostovanju. Bačka Topola je veoma ambiciozan klub, uostalom, prethodno prvenstvo završila je na četvrtom mestu i izborila plasman u Evropu, a kod kuće je imala bilans 10-5-0. Stoga verujemo u keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara