Markus Tiram (M'gladbah)
Markus Tiram (M'gladbah)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Ždrepci galopiraju kroz Frajburg

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.06.20. | 11:31

Pročitajte nekoliko predloga za 5. jun...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

 Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

 Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 20:30
Freiburg - M' gladbach
ID: 4890910

Frajburg sve više posustaje u borbi za LE i to savršeno odgovara Menhengladbahu koji pošto-poto nastoji da zadrži četvrtu poziciju i plasira se u Ligu šampiona. Rival mu generalno ne leži, ali kriza domaćih (četiri kola bez pobede) u prvi plan istura dvojku. Golove obiđite.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Fiksevi dana
BELORUSIJA - LIGA REZERVI | 16:30
Slutsk II - Torpedo Z. II
ID: 4891160

Rezerve Slucka vezale su pobedu i remi, a protivnici su im bili sasvim solidne ekipe Ruh Bresta i Minska, zbog čega domaći imaju prava da gaje dozu optimizma. Međutim, sada im dolazi rival koji je u seriji od tri trijumfa i dvojka je ipak realnija, ali ne dirajte golove.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 18:30
Greuther Furth - Sandhausen
ID: 4891119

U pitanju je prilično nezgodan par. Domaći imaju dva boda više i utakmicu manje od protivnika, ali su već četiri kola bez pobede (istina, uz svega jedan poraz). Sandhauzen je vezao trijumfe nad Vehenom i Hanoverom, ali u Firtu ne zna za slavlje, stoga rizikujte sa kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.65)
Vredi probati
NEMAČKA 3 | 19:00
Magdeburg - Uerdingen
ID: 4891219

 

Na poslednjih šest Magdeburgovih utakmica u prvom poluvremenu pao je barem jedan gol, a u većini mečeva na kojima je ova ekipa bila domaćin taj deo utakmice bio je efikasniji. Ukoliko ste spremni da rizikujete pokušajte sa tom opcijom, a mi ćemo vam ipak preporučiti keca.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 20:00
Santa Clara - Braga
ID: 4890821

Braga je pre pauze bila u fantastičnoj rezultatskoj seriji (istina, to ne važi za LE, jer je ispala od Glazgov Rendžersa). Gosti su vezali 10 kola bez poraza, uz samo jedan remi, a njihov kvalitet trebalo bi da donese prevagu i na ovoj utakmici, iako sada imaju drugog trenera.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 22:15
Aves - Belenenses
ID: 4890848

Domaći u nastavak ulaze sa svega 13 osvojenih bodova i jasno je da su im šanse da izbegnu eliminaciju iz Primeire minimalne. Ekipa Belenensesa nanizala je pre pauze nekoliko dobrih partija, ali ovde se ipak ne usuđujemo da vam predložimo dvojku. Bolje je da tipujete na 0-2.

 


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.55)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 18:30
Bochum - St.Pauli
ID: 4891118

Bohum se odlično snašao posle pauze i ekipa je koja je u ova četiri kola zabeležila najbolje rezultate (dve pobede kod kuće i dva remija na strani). Nije ni protivnik loš (1-2-1), međutim, od početka prvenstva ima problema sa gostovanjima (samo jedan trijumf) te je kec realan.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara