Fudbaleri Benfike (©Reuters)
Fudbaleri Benfike (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Benfika, Porto i Fenerbahče u kombinaciji, čekamo ubedljiv Totenhem

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.01.21. | 11:15

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 25. januar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA - FA KUP | 20:45
Wycombe - Tottenham
ID: 5338671

Totenhem ovde ima zicer koji ne sme da ispusti. Vikomb jednostavno ima suviše poroznu odbranu da bi izdržao nalete Totenhema u ma kakvom sastavu igrao, tako da ovde sve manje od ubedljive pobede Pevaca bilo bi ravno senzaciji.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2& 2+ (1.32)
Vredi probati
TURSKA 1 | 17:00
Fenerbahce - Kayserispor
ID: 5338930

Fenerbahče se razgoropadio i niže pobede na svom terenu, uglavnom ubedljive i sa dosta pogodaka. Kajzeri dođe kao jedna od omiljenih mušterija kada se sretnu u Istanbulu, pa tako susreti sa bar po tri gola ne izostaju. Osim toga Kajzeri igra jako loše na strani i to je već dugoročni problem ovog kluba. Zato 1&3-5 može da bude interesantan tip.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3-5 (2.2)
Vredi probati
RUMUNIJA 1 | 19:30
Hermannstadt - Cluj
ID: 5338390

Kluž ima zicer za nastavak serije bez poraza, a ako znamo da Hermanštat nije dobio ni mnogo lakše rivale i da u prethodna četiri meseca ima samo jedan trijumf i pet remija, lako je odlučiti se za dvojku. E sad, kvotu vredi pojačati igrom na golove. Hermanštat često na svom terenu protivnicima dozvoljava bar po dva pogotka, pa to može da bude motiv više da se ubaci kombinacija s golovima 2-4.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-4 (2.15)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Ath.Bilbao - Getafe
ID: 5338558

Atletik Bilbao je dva puta u poslednje dve sedmice iscedio Barselonu. U ligaškom susretu na San Mamesu je poražen, ali se revanširao pobedom u Superkupu. Hetafe se trznuo i upisao dva uzastopna ligaška trijumfa, a istorija duela kaže da su njihovi okršaji u Baskiji poslednjih godina jako tvrdi, s najviše dva gola. Nešto slično očekujemo večeras.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.41)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 18:00
Benfica - Nacional
ID: 5341164

Ovde je sve jasno kao dan – uprkos svim problemima zbog virusa korona Benfika je apsolutni favorit i ništa manje od ubedljive pobede ne bi smelo da dođe. Orlovi su u seriji od šest pobeda na Lužu u svim takmičenjima, Nasional ima niz od tri poraza na strani uz samo jedan postignut gol, a u Lisabonu kao gost nije uzeo ni bod već 11 godina.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.6)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 21:15
Farense - Porto
ID: 5338379

Porto nije uspeo da iskoristi Benfikinu slabost i dobije veliki derbi, sada mora da se iskupi i počisti Farense. Porto je prilično efikasan na strani i minimum od dva postignuta gola obavezno dolazi već dva meseca! Farense jeste neporažen kod kuće već četiri utakmice, ali vreme je da ta serija nestane, a kako zna da postiže golove, tako je tip 2&3+ izazovniji.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (2.15)
Za izbegavanje
TURSKA 1 | 17:00
Alanyaspor - Ankaragucu
ID: 5338912

Alanja je počela da gubi konce, pa tako u poslednjih pet kola ima tri poraza i po pobedu i remi. Ukus trijumfa nije osetila već tri utakmice, a Ankara iako najslabiji gost u ligi trenutno znala je u prošlosti da iznenadi Alanju i otkine bar bod. Alanja ne dozvoljava mnogo golova kod kuće, Ankara da na strani, ali ne očekujemo goleadu. Štaviše, predložili bismo da izbegnete keca s obzirom na velike slapove u formi.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)

tagovi

predlozzi i tipovanjaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara