Igrači Čelsija (©Reuters)
Igrači Čelsija (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Dvojke na Čelsi i Bilbao su primarni ciljevi

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.02.24. | 10:12

Pročitajte nekoliko predloga za 12. februar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Juventus - Udinese
ID: 7862581

Maksu Alegriju je preko potrebna pobeda nad Udinezeom, jednim od najslabije kotiranih timova u Seriji A, kako bi zadržao korak za milanskim klubom. Ima snage za pobedu Stara dama i bez Vlahovića da uzme sva tri boda, ali je malo verovatno da će golova biti previše. Zbog toga igramo, zapravo kombinujemo na primeren način.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&1+I (1.92)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Almeria - Ath.Bilbao
ID: 7863384

U prošlom kolu Bilbao je deklasirao Maljorku, vratio se na pravi put, a pobeda protiv Almerije, tima koji nijednom nije slavio, ne bi trebalo da bude dovedena u pitanje. Raealno, teško da će domaći tresti mrežu. Odlučujemo se za tip dva, mada nije da nam se NG tipovanje ne mota po glavi.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Crystal Palace - Chelsea
ID: 7863325

Kako igra, ima čemu da se nada i Kristal Palas, a bodovi u borbi za opstanak bi mu dobro došli. Ali, tradicija nije na njegovoj strani, londonski Plavci dobili su 13 međusobnih duela zaredom. Nećemo previše polemisati, jer najskuplja dvojka na svetu realno dobija prednost u odnosu na bilo koji drugi tip.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Vredi probati
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 16:00
Napredak - Spartak Subotica
ID: 7863149

Čarapanima Spartak leži kao rival! Savladao ga je Napredak na četiri od poslednjih pet duela, a na poslednjih sedam njihovih okršaja u Kruševcu nismo videli više od dva gola. Ne možemo da odolimo kecu u Kruševcu, a opet svesni smo da rizik postoji. Zato idemo na ovaj tip onako opciono, pa ko želi nešto jaču kvotu neka se okuša.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Za izbegavanje
TURSKA 1 | 18:00
Samsunspor - Antalya
ID: 7862668

Antalija je toliko nestabilna u poslednje vreme, da joj ni sedma pozicija na tabeli ne daje pravo da se šepuri protiv Samsuna koji mora da ujeda kao ranjena zver, pre svega zbog spasa od ispadanja. Nema ovde mnogo manevarskog prostora, pa smo se odlučili za predlog izbegavanja tipa na konačan ishod. Tako je pametnije!


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Vredi probati
TURSKA 1 | 18:00
Kayserispor - Besiktas
ID: 7862691

Posle promenjivih rezultata, Bešiktaš kao da se stabilizovao zahvaljujući ulozi Fernanda Santoša. U prošlom kolu je dobio Trabzon kod kuće, a onda dobio Antaliju na strani, u okviru Kupa Turske. Sad gostuje timu koji dva meseca ne zna za pobedu. Ekipa iz Istanbula je u seriji od četiri pobede nad Kajzerijem.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 2 | 20:30
Valladolid - Albacete
ID: 7862422

Domaćin je na mestu koje vodi u baraž, dok se gost bori za opstanak, što dojučerašnjeg člana Primere stavlja u povoljniji položaj. Naročito ako se zna da je na stadionu „Hose Sorilja“ u poslednjih deset utakmica pretrpeo samo jedan poraz. Albasete ne zna za slavlje na minulih šest duela u Drugoj ligi Španije.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.87)
Fiksevi dana
U A E 1 | 14:25
Hatta - Al Ahli
ID: 7863425

Posle pripremnog perioda, tim Marka Nikolića se vraća na scenu. Prethodnu godinu je zatvorio ubedljivom pobedom nad Šaržom (6:2), a u novoj ima cilj da napadne odbegle Al Ain i Al Vasl. Tim srpskog stratega je ove sezone neporažen na prvenstvenim gostovanjima, a tradicionalno dobro prolazi protiv Hate, jer ju je dobio 11 puta u 13 međusobnih okršaja, uz dva nerešena ishoda.



Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (1.5)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara