Dani Ings (© Reuters)
Dani Ings (© Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Igra Dani Ings, slobodno dvojku na Sautempton

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.12.20. | 11:39

Pročitajte nekoliko predloga za 7. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Eibar - Valencia
ID: 5251605

Neguje Eibar neefikasan fudbal, na poslednjih šest mečeva prošla je igra 0-2 gola, te iako je Valensija dala po gol na svakom pod prethodnih pet gostovanja, očekuje se „tvrd“ susret u Baskiji. Takvih je bilo pet prethodnih međusobnih. Minule sezone oba puta slavio je domaćin po 1:0.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.55)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 20:30
Hoffenheim - Augsburg
ID: 5249378

Valjda je vreme da napokon i Hofenhajmu krene. Za razliku od Lige Evrope, gde je prošao grupu, u Bundesligi se muči, nikog nije dobio više od dva meseca i bolju priliku od ove teško da će imati. Augzburg jeste bolje plasiran, ali je na gostovanjima maltene bezopasan, pa je red da Hof proradi posle sedam sušnih kola.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO W | 20:30
Russia W - Sweden W
ID: 5254614

Obe selekcije su prošle u narednu fazu takmičenja na Prvenstvu Evrope, međutim, pošto su Ruskinje to učinile uverljivije, sa dve pobede, poklonićemo im poverenje. Naročito što je i njima stalo da savladaju Šveđanke, jer se bodovi protiv onih timova koji prebrode grupu računaju u nastavku turnira.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.25)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 21:00
Brighton - Southampton
ID: 5251531

I bez Danija Ingsa su izgledali uverljivo, povratkom najboljeg igrača očekuje se da Sautempton uzme ono za šta je ostao uskraćen na mečevima sa Vulverhemptonom i Mančester junajtedom kad je primao golove u završnicama. Dvojka ima osnova ako se zna da su Sveci dobili četiri od pet poslednjih gostovanja u Brajtonu.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.75)
Vredi probati
TURSKA 1 | 17:30
Trabzon - Sivasspor
ID: 5250489

Oporavio se Trabzon u poslednje dve sedmice, savladao Erzurum i Ankaragudžu, popravio poziciju na tabeli, ali je još daleko od gornjeg doma kome stremi. Zato, mora da nastavi seriju pobeda, što ne bi trebalo da mu bude preterano težak izazov, jer je Sivas dobio tek jednu od poslednjih sedam utakmica u Superligi.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Za izbegavanje
BELGIJA 1 | 20:45
Charleroi - Kortrijk
ID: 5250358

Prema kvotama, Šarlroa je u blagoj prednosti, mada... Imajte u vidu podatak da ovaj tim posle eliminacije Partizana, a to je bilo krajem septembra, ima samo još jednu pobedu do danas. Zato je možda bolje preskočiti Belgijance i posvetiti se drugim parovima.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Fiorentina - Genoa
ID: 5251555

Sudar davljenika. Fjorentina je skupila osam, Đenova tek pet bodova i jasno je da je u derbiju začelja desetog kola Serije A ulog ogroman. Domaćin nije dao gol četiri prvenstvena uzastopna susreta, gosti su samo jednom poentirali na minulih pet gostovanja, logično je očekivati čekalicu.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.8)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara