PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Lagan posao za Belgiju, Holandija pobeđuje uz golove

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.06.21. | 10:49

Pročitajte nekoliko predloga za 21. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Macedonia - Netherlands
ID: 5654953

Za časni, istorijski bod, možda i sva tri, Makedonci će se boriti protiv Holandije, koja je maksimalnim učinkom iz prethodne dve runde već obezbedila prolaz u nokaut fazu i mogla bi da bude nezainteresovana. Dve selekcije su se u ovom veku sastajale četiri puta, dva susreta pripala su Lalama, dok su dva završena bez pobednika. Jasno je da će holandski drugopozivci biti maksimalno naoštreni da zaokruže odličan bilans Oranja.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3-5 (2)
Vredi probati
COPA AMERICA | 23:00
Uruguay - Chile
ID: 8503

Posle Argentine, sa kojom je igrao u noći između petka i subote pred Urugvajem je još jedan nepredvidiv, ali protivnik sa kojim Luis Suarez i kompanija mahom dobro prolaze (kec, 1X), istina, obično uz GG. Birajte ili kombinujte.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Russia - Denmark
ID: 5654960

Zdravstveni problem Kristijana Eriksena u mnogome je uticao da Danci na ovom Evropskom prvenstvu ne odigraju kao što zaista mogu, pa su sa dva poraza daleko od plasmana u osminu finala. Teoretski, on je moguć ako savladaju Rusiju, ali izabranici Stanislava Čerčesova žele da posle pobede nad Finskom 1:0 overe prolaz i ne zavise od njenog učinka u duelu sa Belgijom. Verujemo da će sreća vratiti Dancima za veliki broj promašaja protiv Finske i Belgije.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)
Za izbegavanje
COPA AMERICA | 02:00
Argentina - Paraguay
ID: 5654702

Argentina i Čile vode u svojoj grupi Kopa Amerike sa  četiri boda, ali Paragvaj ima meč manje i pobedom nad Gaučosima mogao bi da preuzme lidersku poziciju, pošto je u prvom meču preokrenuo protiv poslednjeplasirane Bolivije i slavio 3:1 golovima u poslednjih pola sata. Prethodna dva duela ovih selekcija završena su remijima 1:1. Bilo je to pre dve godine, takođe na Kopa Amerika, a onda i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, novembra prošle godine. Jesu Argentinci favoriti, ali budite oprezni.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
ISLAND 1 | 21:15
Vikingur - KR Reykjavik
ID: 5656241

Ovo je pravi derbi islandskog prvenstva, gradskih rivala koji u poslednje vreme igraju odlično. Domaćin je blagi favorit, posebno zbog stamene odbrane. Tradicija je na strani Rejkjavika, ali verujemo da su domaći kadri da izbegnu poraz.


Dupla šansa

Tip: 1X (1.42)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Finland - Belgium
ID: 5654959

Belgija se nalazi u najužem krugu kandidata za osvajanje trofeja, a zašto je tako pokazala je protiv Rusije. Finci ovde nemaju nikakve šanse da izbegnu poraz, iako su ih Đavoli poslednji put dobili još 1968. No, sad su druga vremena.


Poluvreme - Kraj

Tip: 2-2 (2.05)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Ukraine - Austria
ID: 5654954

Ukrajinci su nas prijatno iznenadili srčanošću koju su pokazali u prvoj utakmici na turniru, međutim, nisu uspeli da izbegnu poraz od Holanđana. Ako ponove neke periode iz tog meča ovde bi mogli da se nadaju trijumfu, možda uz 3+. Mada nerešen ishod oba tima vodi dalje.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (3.1)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara