Foto: Reuters
Foto: Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Liverpul u ofanzivi na Lids, Midtjiland hladi šampanjac

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.04.21. | 11:44

Pročitajte nekoliko predloga za 19. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Fiksevi dana
DANSKA 1 - PLAY OFF | 19:00
Randers - Midtjylland
ID: 5533612

Randers je već plasmanom u plej-of realizovao ovosezonski cilj te će današnji susret sa liderom prvenstva dočekati potpuno rasterećen. Sa druge strane, Midtjiland bi novom pobedom mogao da naplati niz loših rezultata Brondbija i udalji se u odnosu na pratioca na plus šest.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Vredi probati
KAZAHSTAN 1 | 15:00
Kairat Almaty - Tobol Kostanay
ID: 5536527

Kairat je vrlo dobro otvorio prvenstvo i nagovestio šampionske ambicije, ali se i Tobol može pohvaliti dobrim rezultatima na početku godine. Oba tima imaju po tri pobede i dva remija u dosadašnjem delu prvenstva, a sudeći po finalu Superkupa odigranom martu očekuje nas veoma uzbudljiv duel. Tada je pobeda pripala Tobolu posle penala, te Kairat ima motiv više da danas dođe do celog plena.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (3.05)
Za izbegavanje
TURSKA 2 | 15:00
Altay - Adanaspor
ID: 5538308

Sjajnim igrama tokom sezone Altaj je stigao na korak od plej-ofa, ali je u poslednja dva kola pokazao slabosti koje su ga koštale čak pet ispuštenih bodova. Upravo zato, iako Adana nema preveliki rezultatski imperativ uoči gostovanja, treba biti oprezan sa "jedinicom" na ovom susretu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Vredi probati
ŠPANIJA 2 | 19:00
Leganes - Ponferradina
ID: 5532973

Uprkos igri toplo-hladno u prethodnim nedeljama Leganes je vrlo blizu da obezbedi mesto u baražu za viši rang, međutim da bi overio poziciju iznad sedmog mesta neophodno je da pobeđuje u utakmicama poput današnje. Ponferadina, iako sedam bodova iza Rajo Valjekana i mesta u plej-ofu još ima teoretske šanse da se bori za viši rang te treba očekivati otvoren duel.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&3+ (3.15)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Leeds - Liverpool
ID: 5533178

Niz od tri pobede u Premijer ligi potvrda je vrlo dobre forme u kojoj se nalazi Lids, a činjenica da je poslednju zabeležio protiv lidera Mančester Sitija na najbolji način oslikava trenutno stanje u redovima domaćina. Ipak, prelomni faktor u današnjem susretu mogla bi da bude činjenica da su Liverpulu bodovi znatno potrebniji. Uz to, Redsi takođe mogu da se pohvale sa tri pobede u nizu na prvenstvenoj pozornici, a na strani gostiju je i tradicija s obzirom na to da su od Lidsa poslednji put poraženi pre dve decenije, aprila 2001. godine.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.77)
Vredi probati
ŠPANIJA 2 | 21:00
Almeria - Espanyol
ID: 5533133

Espanjol je serijom sjajnh rezultata potvrdio ulogu glavnog kandidata za mesto u višem rangu, a eventualna pobeda na gostovanju Almeriji u potpunosti bi razrešila dileme lidera Seginde. Na ruku gostima ide i činjenica da domaćin prilično oscilira i da je u poslednja dva kola ostao praznih šaka.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.35)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 3 | 18:30
Bastia - Sporting Lyon
ID: 5532809

Bastija je praktično overila plasman u viši rang, međutim trka za prvo mesto još nije gotova, a lak korak u njoj trebalo bi da predstavlja duel sa davljenikom Sportingom iz Liona. Motiv više za domaćina predstavlja činjenica da mu je današnji protivnik naneo jedan od pet ovosezonskih poraza u prvenstvu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.63)

tagovi

predlozzi i tipovanjapredlozzi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara