Radomir Koković, strateg Grafičara(©Starsport)
Radomir Koković, strateg Grafičara(©Starsport)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Piroćanci i Kragujevčani se neće štedeti, Grafičar još bez pobede

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.03.21. | 11:45

Pročitajte nekoliko predloga za 29. mart

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
AFRIČKI KUP NACIJA KVALIFIKACIJE | 18:00
Egypt - Comores
ID: 5491437

I jedni i drugi su obezbedili prolazak dalje, samo naravno Egipat je veliki favorit protiv Komora, gledajući i tradiciju i kvalitet igrača. Realno je da Egipćani slave na ovom meču, a da uz to bude najmanje dva gola na utakmici. I kvota je vrlo fina za ovaj tip.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.7)
Vredi probati
PORTUGALIJA 2 | 20:00
Leixoes - Vizela
ID: 5485449

Leiksoeš prilično oscilira u prolećnom delu sezone što bi Vizela mogla da iskoristi i sa nova tri boda nastavi trku sa Feirenseom i Akademikom za viši rang. Na ruku gostima ide i trenutna forma s obzirom na to da su neporaženi na poslednjih 17 utakmica u prvenstvu.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Vredi probati
FRANCUSKA 3 | 20:45
Orleans - Bastia
ID: 5485453

Gosti od novembra ne znaju za poraz i na noge Orleansu dolaze uz učinak od sedam pobeda i četiri remija u prethodnih 11 kola, u nadi da će uspeti da nastave seriju protiv uzdrmanog rivala. Bastija je tokom aktuelne trke u trećem rangu takmičenja pokazala najozbiljnije namere u borbi za plasman u viši rang i trenutno zauzima drugo mesto sa bodom zaostatka u odnosu na lidera i dve utakmice manje, dok je Orleans, sa druge strane, sa samo jednim osvojenim bodom u prethodna tri kola pokazao da posustaje u trci za treće mesto i baraž te vredi pokušati sa dvojkom.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.4)
Vredi probati
ŠPANIJA 2 | 21:00
Fuenlabrada - Mallorca
ID: 5485646

Majorka se uz Espanjol izdvojila u vrhu segunde, ali je porazom i remijem u prethodna dva kola ugrozila lidersku poziciju te gostovanje Fuenlabradi dočekuje sa imperativom pobede. Domaćin je u trijumfu nad Leganesom (2:0) pokazao kvalitet, ali činjenica da nema rezultatski imperativ mogla bi da donese prevagu u ovom susretu.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.75)
Fiksevi dana
SRBIJA 2 | 16:00
Radnicki Pir. - Radnicki K.
ID: 5491906

Radnički iz Kragujevca gostuje imenjaku iz Pirota i to u situaciji kada je vezao tri pobede na poslednje tri utakmice. I na sve tri poslednje utakmice došlo je 2+, tako da je realno da tako bude i ovoga puta na jugu Srbije.


Ukupno golova

Tip: 2+ (1.43)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 2 | 18:45
Dordrecht - Telstar
ID: 5485470

Jedna kvota koja ulazi pod fikseve, ali je malo veća. Gostovanje Telstara Dodrehtu može da bude izbor za dvojku. Telstar je na sredini tabele. Dodreht je drugi najgori tim šampionata. A zanimljivo je da je Telstar dobio čak četiri poslednja gostovanja protiv ovog protivnika. Dovoljno da probamo sa novom dvojkom.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Za izbegavanje
SRBIJA 2 | 16:00
Graficar - Borac C.
ID: 5491583

Grafičar gostovanje Borca dočekuje kao favorit, ali takvu ulogu nije opravdao u prethodnim kolima. Filijala Crvene zvezde od novembra ne zna za pobedu, a u 2021. godini upisala je po tri remija i poraza, te je jedinica u ovom slučaju previše riskantan izbor posebno kad se uzme u obzir da Čačani igraju vrlo čvrsto i veoma teško primaju golove.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.42)

tagovi

predlozzipredlozzi i tipovanjabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara