Zabicer daje gol Izraelu (©Reuters)
Zabicer daje gol Izraelu (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Poljska bez Levandovskog pada u Zenici, Austrija i Albanija sigurizze

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.09.20. | 11:55

Pročitajte još nekoliko predloga za 7. septembar...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Za izbegavanje
LIGA NACIJA B | 20:45
Israel - Slovakia
ID: 5063464

Eran Zahavi i Munas Dabur čine ozbiljan napadački tandem, ali ekipu koja ima Milana Škrinjara u odbrani ne treba potcenjivati, pa čak i kada u meč ulazi posle poraza od Češke 3:1. Ni Natho i saigrači nisu napravili Bog zna kakvu uvertiru za meč u Netanji, pošto su na gostovanju Škotskoj izvukli bod u 73. minutu. Poslednji put ove selekcije sastale su se pre šest godina kada su Slovaci slavli 3:1.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA EP M21 | 19:00
Azerbaijan M21 - France M21
ID: 5065788

Razlika u kvalitetu je ogromna. Većina momaka koja čini gro fransucskog nacionalnog tima standardno igra u ligi jedan, a nekolicina pruža odlične partije van domovine. Francuzi su od starta kvalifikacija za Euro pobedili četiri i izgubili jednu utakmicu, uz prosečno preko tri postignuta gola po utakmici. Azerbejdžan je sakupio šest bodova, igra kod kuće, ali teško da će biti nešto više od sparing partnera.



Tim 2 daje gol

Tip: 3+ (1.37)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA B | 20:45
Austria - Romania
ID: 5060665

Pobedili su Norvešku u gostima bez Marka Arnautovića, zašto ne bi i Rumuniju kod kuće. Zabicer, Alaba i saigrači su na prethodnih devet utakmica sedam puta slavili uz po jedan poraz i remi. Norvežane su pre tri dana nadagirali u gotovo svim parametirama, dozvolivši im samo jedan udarac u okvir gola, pa je pobeda komotno mogla da bude i ubedljivija.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Vredi probati
LIGA NACIJA B | 20:45
N.Ireland - Norway
ID: 5063465

Norvežani su praženi od Austrije 2:1 na startu ovogodišnje Lige nacija i pod hitno im je potreban popravni kako bi umirili duhove pred okršaj u baražu sa Srbijom koji ih očekuje 8. oktobra. Severna Irska je protivnik koji će više voditi računa o odbrani sopstvenog gola, nego o napadu na protivnički, a na izabranicima Larsa Lagerbeka je da probiju bedem u Belfastu. Ako se Haland razigra, domaćinu se ne piše dobro.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.45)
Vredi probati
LIGA NACIJA A | 20:45
B&H - Poland
ID: 5060694

Poljska bi bez sumnje bila favorit da je u sastavu Robert Levandovski, ali pošto nekrunisana Zlatna lopta za ovu sezonu neće pomoći saigračima, zašto ne odigrati keca na BIH. Utakmica se igra u Zenici, a razlog više za uložen novac na pobedu domaćina mogao bi da bude i remi sa Italijom u Firenci.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.7)
Vredi probati
LIGA NACIJA A | 20:45
Netherlands - Italy
ID: 5060695

Holandija sa bez selektora, odnsno sa vršiocem dužnosti Dvajtom Lodevegesom napada Italiju kojoj je na stadionu Artemio Franki selekcija Bosne i Hercegovine otkinula dva boda. Italijani rešeni da iskoriste prelazno rešenje na klupi Holandije kako bi upisali prva tri boda u Ligi A Lige Nacija, Lale spremne da se na trijumf minimalnim rezultatom protiv Poljske nadovežu novim slavljem.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.3)
Fiksevi dana
PRIJATELJSKE | 17:00
Dortmund - Sparta
ID: 5067428

Milioneri su se zaleteli i u prve tri kontrolne utakmice spakovali Altahu, bečkoj Austriji i Duizburgu ukupno 22 gola. A onda su u naredne tri provere dva puta izgubili i jednom remizirali. Sada će rival biti roterdamska Sparta koja je tri puta uzastopno igrala 1:1. Mnogo bi bilo da Lusijen Favr i njegovi izabranici vežu četiri neuspeha, makar oni bili u prijateljskmi duelima.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA C | 20:45
Albania - Lithuania
ID: 5063511

Osokoljeni pobedom protiv Belorusije i saznanjem da im rival prolazi kroz paklenu seriju od 24 utakmice bez pobede, Albanci ciljaju početak trijmfalne serije. Litvanija je u pomenutom nizu remizirala je svega četiri puta, a poslednji međusobni okršaj ove dve reprezentacije odigrale su 2013. godine kada je baltička selekcija poražena 4:1. Ne bi začudilo da crveno-crni ponove nešto slično.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.33)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara