Slavlje fudbalera Bolonje (Reuters)
Slavlje fudbalera Bolonje (Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Probaj najskuplju dvojku na Bolonju

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.09.23. | 11:42

Pročitajte nekoliko predloga za 18. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

----------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga

----------


Fiksevi dana
SRBIJA 2 MozzartBet Prva Liga | 16:00
Jedinstvo Ub - Smederevo
ID: 7511604

Smederevci putuju na zapad Srbije osokoljeni činjenicom da su nakon šest odigranih kola i dalje neporaženi. Uprkos tome što još nisu izgubili, zauzimaju tek šestu poziciju na tabeli, jer su odigrali masu remija (čak četiri). Jedinstvo igra po sistemu toplo-hladno, pošto tim sa Uba ima dve pobede, jedan remi i tri poraza.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (1.95)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:15
Boavista - Chaves
ID: 7504650

Boavista je čitav avgust odigrala na krilima trijumfa protiv Benfike u prvom kolu. Prepuni samopouzdanja su igrači kluba iz Porta dočekali naredne mečeve i naređali pobede nad Portimonenseom i Eštorilom, uz remi protiv Kaza Pije. Šaves je najgori tim lige posle četiri gola. Izgubili su sve utakmice uz 13 primljenih golova.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.93)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 19:00
Karagumruk - Hatayspor
ID: 7504358

Hatajspor je neporažen u dosadašnja četiri kola, mada je u njima zabeležio samo jednu pobedu, i to u prvoj rundi protiv Pendikspora. Na poslednja tri meča ekipa srpskog defanzivca Nikole Maksimovića odigrala je nerešeno, a sada ide na gostovanje nepredvidivom i tvrdom Karagumruku. Ni na jednoj utakmici domaćina od početka sezone nisu viđena više od dva gola.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.96)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 19:00
Sivasspor - Ankaragucu
ID: 7504164

Ankaragudžu je u zoni ispadanja, sa samo dva boda iz četiri kola. Ne može se reći da je klub iz prestonice igrao baš loše, s obzirom na to da je oba poraza doživeo s jednim golom razlike,a prethodni od dosta snažnijeg Fenerbahčea. S druge strane, Sivaspor stoji nešto bolje, pošto ima pet bodova iz četiri utakmice. Problem je što nije pobedio u prethodna dva meča. Moglo bi ovde da bude golova.



Ukupno golova

Tip: 3+ (1.9)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Verona - Bologna
ID: 7504893

Solidan početak sezone za obe ekipe. Verona je zabeležila dve pobede u prve tri runde Serije A, što joj je omogućilo poziciju u prvoj polovini tabele, a meč protiv Bolonje odlična je šansa da se vrati na pobednički kolosek, nakon poraza od Sasuola u prošlom kolu. Ne prejudiciramo ništa, samo ne možemo da odolimo najskupljoj dvojci na svetu dostupnom samo u Mozzart svetu.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.35)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 20:45
Nott.Forest - Burnley
ID: 7504872

Barnli vapi za bilo kakvim bodovima, pa makar i samo jednim. Klub sa Turf Mura izgubio je sve tri utakmice do sada, a posebno zabrinjava porazna odbrana koja je kapitulirala čak 11 puta. Olakšavajuća okolnost za ekipu Vensana Kompanija je što su igrali protiv ubitačnih napada Mančester Sitija i Totenhema. Šumari su senzacionalno trijumfovali protiv Čelsija pre odlaska na reprezentativnu pauzu, pa će sada biti ozbiljno naoštreni da vežu i drugu pobedu zaredom.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Za izbegavanje
ITALIJA 1 | 18:30
Salernitana - Torino
ID: 7504897

Torino je započeo sezonu u skladu s realnim mogućnostima. Poraz od Milana, remi protiv Kaljarija i pobeda nad Đenovom dovoljni su za mesto na sredini tabele. Salernitana je nakon dva korektna rezultata i remija potiv Rome i Udinezea, poražena u prošlom kolu od Lećea, čime je pokvarila dobar utisak sa samog starta, pa se nadaju da bi pred svojim navijačima mogli do prvog trijumfa u sezoni. Izbegavamo dvojku.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.4)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Granada - Girona
ID: 7504906

Đirona na početku sezone pruža partije nalik onima iz njihove najbolje sezone u Primeri 2016/17. Deset bodova iz četiri utakmice, tri pobede uz jedan remi, sjajan su učinak za ekipu iz Katalonije. U prethodnom kolu ostvarena je pobeda u poslednjim minutima meča protiv Las Palmasa golom povratnika i kultnog igrača kluba Portua. Granada je generalno gledano startovala loše, pa idemo na jednu solidnu dvojčicu.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.6)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara