Stadion Ahmata u Groznom (©Reuters)
Stadion Ahmata u Groznom (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Soči sanja Parni valjak - trokiraće u Groznom

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.08.21. | 11:35

Pregledajte defile izvesnihjih i potencijalno opasnih igara za 2. avgust

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ŠVEDSKA 1 | 19:00
AIK - Halmstad
ID: 5726104

Zašto jedinica u Stokholmu? E, pa zato što AIK želi da zadrži priključak sa vodećim ekipama, budući da je u prošlom kolu odigrao samo 1:1 na gostovanju Erebru. Kod kuće im definitivno ide bolje. Igra na pobedu domaćih koji su na prethodnih sedam utakmica slavili na pet, nije hazarderski potez, uprkos Halmštadove serijie koja broji sedam susreta bez poraza.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Fiksevi dana
DANSKA 1 | 19:00
Sonderjylland - Nordsjaelland
ID: 5727368

Ako je deset puta na ovaj par dolazilo GG3+ tipovanje, mogu nas i sada obradovati tri pogotka na celoj utakmici. Jeste, reći će mnogi da domaćin igra neefikasno na početku sezone, ali to ne treba da nas obeshrabri, ali ni da nas zavede na pogrešan put. Konkretno, mislimo na konačan ishod, jer u ovom slučaju timovi su toliko izjednačeni, da bi lutrija bilo samouvereno tipovanje na konačan ishod. Umesto toga, biramo tradicionalan tip na golove.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.65)
Vredi probati
FRANCUSKA 2 | 20:45
Auxerre - Grenoble
ID: 5726724

Sastaju se timovi koji su minule sezone bili pri vrhu tabele, ali su uskraćeni za promociju. Oser nije ni došao do plej-ofa (kratak dva boda), dok je Grenobl bio u doigravanju, međutim, u polufinalu ga je savladao Tuluz. Na otvaranju novog prvenstva Oser je doneo tri boda iz Amijena (2:1), dok je Grenobl ubedljivo poražen kod kuće od Pariza FC (0:4). Zbog toga vredi probati kombinovani tip koji zaista nosi uzorno jaku kvotu.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (2.25)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 19:00
Akhmat Grozny - Sochi
ID: 5726225

Soči već razmišlja o Parnom valjku koji mu dolazi na noge u četvrtak, pa će se svakako pričuvati na meču s Ahmatom. Jedinica je dakle realna, a pošto kvota nije naivna, recimo i da domaćin ima debeo razlog da se potrudi. Naime, oni su na premijeri Premijer lige Rusije poraženi od Nižnjeg Novgoroda, a sada traže iskupljenje protiv sastava koji je na premijeri savladao Krila Kovjetov.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.65)
Fiksevi dana
BELORUSIJA 1 | 17:50
Dinamo Brest - Neman Grodno
ID: 5731042

Neman je na putu propasti, a skupa jedinica u najavi... Naime, dave se gosti iz Grodnog, pa Dinamo vreba šansu da uzme još bodova u seriji koja broji šest prvenstvenih mečeva bez poraza. Neka vas s tim u vezi ne zavaraju ni četiri vezana X ishoda, kao ni nokaut u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Dinamo Brest će s tim u vezi igrati za iskupljenje pred domaćim navijačima koji su još uvek razočarani zbog dva poraza od Plzenja, na kojima je dolazila GG3+ igra.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 | 19:00
Backa Topola - Kolubara
ID: 5727727

Sastav Mladena Krstajića furiozno je zpočeo prvenstvo. Osvojio je svih šest bodova sigurnim pobedama: najpre je u Senti uzeo meru Novom Pazaru (2:0), da bi u Gornjem Milanovcu bio bolji od Metalca (4:2). Kolubara se privikava na superligaški fudbal, lako je poražena u Kruševcu (0:3), a onda odigrala 1:1 sa Radnikom (1:1). Jedinici dakle mane nema, a po zdravom rezonu, ni sreće i bodova za Kolubaru. Mirne duše bi pobedu domaćih mogli začiniti s nešto golova.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.62)
Za izbegavanje
ŠVEDSKA 2 | 19:00
Jonkopings Sodra - Varnamo
ID: 5726207

Umeju gosti da iznenade, ali mi to ne bi smeli da im dopustimo. Jasno, jer od maja su samo jednom kiksnuli na strani, pa zašto preuzimati potpuni rizik i verovati da će im večeras pozliti od rezultata. Da se ne igramo, bolje je da ovaj tip preskočimo i razmislimo o nekim drugim, manje opasnim partijama. Danas ih ima dovoljno da se ne hvatamo za klizave igre koje mogu lako da nam se izmigolje.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara