©Reuters
©Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Ukrajinci i Nemci ubedljivi na generalnim probama, izbegnite Farane

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.06.21. | 11:42

Pročitajte nekoliko predloga za 7. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
GANA 1 | 20:00
Legon Cities - Inter Allies
ID: 5634619

Legon je slavio četiri puta u poslednjih pet mečeva i to u tri navrata bez primljenog gola. Za to vreme Inter kuburi na začelju tabele iako je u poslednje vreme beležio neke ubedljive pobede. Međutim, kada se spoje na istom igralištu, ovi timovi gube inspiraciju za golove – na poslednjih osam utakmica nisu prebacili brojku od dva pogotka. Zato bi Legon sa jednim golom mogao da napravi dobru podlogu za proboj ka gornjem delu tabele.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&0-2 (2.85)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
Ukraine - Cyprus
ID: 5634689

Ukrajina posle svega prikazanog u poslednje vreme, a pre svega tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, važi za izrazitog favorita u ovakvim mečevima. Selekcija Andreja Ševčenka želi da napravi dobru uvertiru za EURO, pa verujemo da se Kipar neće dobro provesti u Harkovu. Očekujemo pobedu sa više od jednog postignutog gola domaćeg tima.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.65)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Germany - Latvia
ID: 5632406

Nemci nisu blistali protiv Danske, ali sada žele da poprave utisak i u velikom stilu odu na Evropsko prvenstvo. Panceri u Dizeldorfu dočekuju Letoniju, koja vrlo često igra mečeve sa velikim brojem golova, što i te kako odgovara domaćinu. Vreme je da Nemci pokažu pun napadački potencijal i generalnu probu pred EURO upotpune ubedljivim slavljem.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&4+ (1.5)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP AZIJA | 18:30
Iran - Bahrain
ID: 5635662

Vreme je da Iranci postave stvari na svoje mesto i to protiv lidera u grupi. Baherin nema poraz u prvih šest utakmica, savladao je i Irance na svom terenu sa 1:0, ali verujemo da je sada došao idealan trenutak za revanš. Iranci su sebi dozvolili poraze od Bahreina i Iraka, dok su bili prilično ubedljivi protiv ostalih rivala. Sada je trenutak da pokažu da su najkvalitetniji u grupi C.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Vredi probati
ŠVEDSKA 2 | 19:00
Jonkopings Sodra - Akropolis
ID: 5631534

Domaćin je značajno podigao formu i dobio poslednje dve utakmice, što ga je vinulo u sredinu tabele. Radi se i jednom od najefikasnijih timova švedske druge lige. Jonkoping nema problem s efikasnošću, dok Akropolis mnogo teško pogađa na strani. Kec u hendikepu mogao bi lako da dođe. Dve od tri pobede Jonkopinga bile su sa dva ili više golova razlike.


Hendikep pobeda

Tip: 1 (2.9)
Za izbegavanje
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Faroe I. - Liechtenstein
ID: 5636158

Četiri puta su se ove selekcije sastajale u poslednjih 19 godina i svaki put su slavili Farani. Međutim, domaćin nije slavio sedam utakmica zaredom, a bilo je tu reprezentacija protiv kojih je mogao da lovi trijumfe, poput Litvanije, Letonije, Moldavije i Malte. Gubio je Lihtenštajn vrlo ubedljivo poslednje tri utakmice od Švajcarske, Islanda i Makedonije, mada je pre toga bio tvrd orah protiv Jermenije koja ga je slomila tek u 83. minutu. Ponovo će stati iza lopte i pokušati da otežaju posao domaćinu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 - PLAY OFF | 20:45
Milano - Virtus Bol.
ID: 5635538

Virtus je napravio brejk u prvom meču u Milanu, pa verujemo da bi bilo previše, a možemo da kažemo i nerealno, da sastav iz Bolonje povede sa 2:0 u finalnoj seriji, bez obzira što je Aleksandar Đorđević sjajno pripremio svoju ekipu za finale. Potrajaće ova serija prilično dugo, ali pre svega ako Armani dođe do pobede ove večeri.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Vredi probati
ISLAND 1 | 22:00
Valur - Vikingur
ID: 5631588

U pitanju je veliki derbi islandskog šampionata. Valur i Vikingur zauzimaju prvu i drugu poziciju i još nisu poraženi. U njihovim mečevima tradicionalno pada dosta golova (uz četiri poslednje pobede Valura), međutim težina utakmice ovoga puta mogla bi da utiče na efikasnost. U poslednja dva susreta na stadionu Valura bilo je 2:0 i 3:0.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara