Lorenco Pelegrini i Danijele De Rosi u zagrljaju (AFP)
Lorenco Pelegrini i Danijele De Rosi u zagrljaju (AFP)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Vučica do pobede, a Inter uz kombinaciju

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.04.24. | 11:00

Pogledajte nekolicinu izdvojenih predloga za 1. april...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Lecce - Roma
ID: 7992973

Vučica je osvojila 13 od mogućih 15 bodova iz prethodne četiri utakmice, a pred njom je sasvim dovoljan broj kola da bi na četvrtoj poziciji pretekla najprijatnije iznenađenje sezone Bolonju. S druge strane, klub sa Vija Del Marea jeste 13. na tabeli, ali ima svega tri boda više od prve ekipe u zoni ispadanja. Situacija je po nama jasna i vrlo jednostavna da dođemo do primamljive dvojke.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Inter - Empoli
ID: 7992938

Do kraja sezone moraće Simone Inzagi da motiviše izabranike kako zna i ume, a samo je pitanje trenutka kada će i matematički obezbediti titulu. Empoli je u ovom slučaju na konopcima, budući da visi o koncu i nema nikakve zalihe bodova koja bi mu garantovala opstanak. Nervoza u ovom timu je velika, naročito posle tri vezana poraza, uz zlokobnu, ali realnu najavu četvrtog.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (1.65)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:15
Portimonense - Braga
ID: 7992178

Gosti su u prilici da se od aktuelnog stratega oproste pobedom s obzirom na to da je Portimonense ove sezone ostavio veoma skroman utisak i da je s pravom u zoni ispadanja. Braga je u prethodnih pet kola ispustila samo dva boda, a deluje da će odličan učinak nastaviti i danas, što nagoveštavaju dve novembarske pobede 6:1 i 4:1.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-5 (1.85)
Vredi probati
KAMERUN 1 - PLAY OFF | 15:00
Dyn.Douala - Gazelle
ID: 7999869

Posle prva dva kola plej-ofa za titulu u kamerunskom prvenstvu ove dve ekipe su jedine koje su i dalje na nuli. Obe ekipe su izgubile od Viktorije Junajted i Jang Sports Akademija. Gazel oba meča sa po 0:1, Dinamo je dao dva gola protiv Jang Sports Akademija, ali ni to mu nije bilo dovoljno za bodove (2:3). U grupnoj fazi Dinamo i Gazel su odigrali dva meča, u novembru je tim iz Duale kao gost slavio sa 1:0, dok su krajem februara odigrali 1:1.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Za izbegavanje
BELGIJA 1 PLAY OFF I | 13:30
Cercle Brugge - Club Brugge
ID: 7992674

Na ovom paru tri puta uzastopno dolazi X. Malo je verovatno da će se tradicija nastaviti, pa računajući da Klub Briž ima veće šanse razmišljamo o ovom tipu, ali ne možemo ništa da garantujemo. Jednostavno Serkl Briž neće lako dozvoliti poraz. U svakom slučaju mi uz tip dva stavili upozoravajući trugao, te skrenuli pažnju na opasnu zonu i predložili izbegavanje igre na konačan ishod.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Villareal - Atl.Madrid
ID: 7992998

Vezao je Viljareal četiri pobede i tako stigao do bodovne zalihe kojom ušuškan u sredini tabele dočekuje naredne izazove. Sa druge strane, Madriđani su vezali dva poraza i prepustili Bilbau mesto koje vodi u Ligu šampiona. Kako bilo, mi bi pokušali sa dvojkom na Atletiko, uz zaista lepu kvotu koja može da podrži ambicije svakog igrača Mozzart kladionice.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.35)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 13:30
Leicester - Norwich
ID: 7992414

Delovalo je da će Lisice lako do povratka u Premijer ligu, a od februara je sve krenulo nizbrdo. Nekoliko poraza, uključuji i onaj od Bristol Sitija pre tri dana, kumovali su pada Vardija i saigrača na treće mesto Čempionšipa. Norič će izvesno u baraž za ulazak u najviši rang engleskog fudbala. Mi ipak čvrsto verujemo u tip jedan, što je ujedno i preporuka za tipovanje na ovom meču.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Za izbegavanje
ITALIJA 1 | 15:00
Cagliari - Verona
ID: 7992961

Oba tima imaju po 26 bodova. Sve u svemu, blizina crvene zone za njih označava i nervozne momente zbog kojih će borba za bodove biti ultimativna. S obzirom na igru i jednog i drugog tima navijači oba tabora mogu da se nadaju pobedi. Mi bi zbog navedenih činjenica izbegli tip na konačan ishod, uz napomenu da je Verona dobila poslednja dva meča para.


Konačan ishod

Tip: 2 (3.35)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara