Džeremi Frimpong (Leverkuzen) i Davide Zapakosta (Atalanta)
Džeremi Frimpong (Leverkuzen) i Davide Zapakosta (Atalanta)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Atalanta je izgubila poslednjih pet finala. I šesto će...

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.05.24. | 11:24

Pročitajte nekoliko predloga za 22. maj…



Izabrane vesti

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Atalanta - Leverkusen
ID: 8118090


Atalanta je obezbedila LŠ i ima razloga za optimizam, ali... Boginja je izgubila minulih pet finala (sva u Kupu Italije, poslednje prošle srede od Juventusa), a sa druge strane je osvajač Bundeslige i finalista nemačkog Kupa, koji želi “tripletu”. Više verujemo Leverkuzenu.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Fiksevi dana
FINSKA 1 | 17:00
Helsinki - Gnistan
ID: 8117712


Branilac šampionske titule startovao je veoma nesigurno u ovom prvenstvu. Posle osam odigranih utakmica Helsinki ima samo 12 bodova i prilično je sklon neefikasnim remijima. Ipak, ovde mu pripada uloga favorita pošto ni debitant u eliti ne može da se pohvali rezultatima.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.42)
Fiksevi dana
FINSKA 1 | 19:00
Ilves - Inter Turku
ID: 8117837


 


Domaći su sezonu počeli kilavo, ali su vezali četiri pobede (u prethodnom kolu Haku su savladali sa 5:0), što im je ulilo značajnu dozu samopouzdanja. Inter je pri dnu tabele sa skromnih pet bodova i kec na ovoj utakmici trebalo bi da je jedna od sigurica dana, probajte i 1&3+.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.87)
Fiksevi dana
NORVEŠKA 2 | 19:00
Asane - Valerenga
ID: 8118036


Gosti su prošle sezone ispali iz norveške elite i to posle doigravanja sa Kristijansundom. Povratak, po svemu sudeći neće biti lak jer već zaostaju za liderom Sogndalom četiri boda. Ipak, ovde imaju razloga da se nadaju “celom plenu” pošto domaćin deluje prilično neubedljivo.


 



Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Vredi probati
ČEŠKA - KUP | 18:00
Plzen - Sparta Praha
ID: 8118058




Žreb je pružio priliku Plzenju da na svom stadionu dočeka lidera šampionata, kojeg je sredinom marta na istom ovom mestu deklasirao sa 4:0. Dakle, ne zalećite se na dvojku, mada je Sparta blagi favorit, bolje je da se opredelite za puno pogodaka na obe strane. Kvota mami.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.1)
Vredi probati
HRVATSKA - KUP | 18:00
Rijeka - Dinamo Zagreb
ID: 8118005


Njihov prvi okršaj u finalu Kupa završen je bez pogodaka. Verujemo da ni sada neće biti previše raspucani, međutim, dvojka ne bi smela da izostane jer je Dinamo u neuporedivo boljoj formi nego domaćin, koji ne zna za pobedu već mesec dana. Sumnjate li u Zagrepčane, tu je 0-2.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.45)
Vredi probati
MAKEDONIJA - KUP | 19:00
Tikves - Voska
ID: 8120405


Voska Sport, debitant u makedonskoj eliti osnovana je 2019. i njen ulazak u finale je pravi podvig. Ni Tikveš se nikad nije borio za pehar, te je ulog ogroman, što isključuje efikasan susret. Kec je izvesniji od ostalih ishoda, ali razmotrite i malo golova ako niste sigurni.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Za izbegavanje
ŠVEDSKA 2 | 19:00
Helsingborg - Skovde
ID: 8117814


Rivali u ovaj okršaj ulaze sa istim brojem bodova i već to je dovoljan argument da budete oprezni. Domaći su vezali dva remija (tri u poslednja četiri kola), dok su se gosti malo trgli posle nekoliko neubedljivih partija. Sve je ovde realno, te je izbegavanje naša preporuka.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.53)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara