Hari Kejn i Rahim Sterling (Engleska)
Hari Kejn i Rahim Sterling (Engleska)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Austrija je OK, ali ne može sa Englezima

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.06.21. | 11:16

Pročitajte nekoliko predloga za 2. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 21:00
England - Austria
ID: 5625910

Austrijanci su solidni, ali ne i sjajni. Umeju da nanižu dobre rezultate, no, kada se sa druge strane nađe selekcija koja pretenduje na evropski ili svetski vrh, obično gube. Kako su Englezi sa Geretom Sautgejtom bili četvrti na SP i treći u LN, jasno je da je kec najrealniji.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 21:05
France - Wales
ID: 5625769

Velšani su još jedna ostrvska reprezentacija koja će se naći na EP, a čak i da ih prethodnih meseci nisu pratili mnogobrojni problemi ne bismo očekivali neki spektakularni uspeh od njih. Isto važi i za ovu utakmicu - Francuzi su prejaki, pa osim keca očekujemo i prelaz 1-1.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.33)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
Belarus - Azerbaijan
ID: 5625369

Jadni Belorusi: nijedna od selekcija koje su se plasirale na EP nije ih smatrala dovoljno zanimljivim rivalom. Azerbejdžanci su bar igrali sa Turcima prošle sedmice i izgubili sa 2:1. U Minsku nijedan ishod ne bi bio iznenađenje, međutim, ne treba očekivati više od dva gola.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.41)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 21:00
Germany - Denmark
ID: 5625774

 

Ovom utakmicom na neutralnom terenu u Inzbruku počinje poslednja deonica selektorskog "bivstvovanja" Joahima Jogija Leva na klupi Nemačke - 1. jula naslediće ga doskorašnji trener Bajerna Hans-Diter Flik, koji mu je svojevremeno bio asistent. Biramo keca, ali i GG je realno.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
B&H - Montenegro
ID: 5625358

I jedni, i drugi su krajem 2020. napravili promene na klupi: BiH je umesto Dušana Bajevića dovela Ivajla Peteva, dok su se Crnogorci zahvalili Faruku Hadžibegiću i angažovali Miodraga Radulovića. Mada blagu prednost dajemo domaćima očekujemo i GG3+, a ta opcija bolje plaća.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.65)
Za izbegavanje
RUSIJA 3 - GRUPA 1 | 16:30
Ska Rostov - Biolog
ID: 5628402

Bez obzira na to što domaći imaju čak 22 boda više nego protivnik, kec na ovoj utakmici uopšte nije tako siguran. Klub iz Rostova je u poslednje vreme bio u veoma promenljivoj formi, a najviše je bio sklon tvrdim remijima, dok su Biolozi tokom maja pružali odlične partije.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 19:00
Norway - Luxembourg
ID: 5625457

Stole Solbaken preuzeo je selekciju Norveške krajem prošle godine i zabeležio dve pobede i poraz u martovskim kvalifikacijama za SP. Naravno, ovo je rival sa kojim Lavovi ne bi smeli da imaju problema, međutim, ukoliko nećete keca opredelite se za 3+, kvote su vrlo slične.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Netherlands - Scotland
ID: 5625771

Škotlanđani su mesto na EP izborili tako što su bili bolji od Srbije u odlučujućoj utakmici trase koja je vodila kroz Ligu nacija, a njihov kvalitet se ogleda isključivo u borbenosti. Kec u Algarveu je zacrtan, a kako je realno i 2-4 odigrajte kombinaciju jer je kvota baš lepa.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara