PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Efikasan kec u Lajpcigu, golovi u Zinshajmu, dvojke na Leh i Ferencvaroš

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.05.20. | 12:37

Pročitajte nekoliko predloga za 27. maj

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 18:30
RB Leipzig - Hertha
ID: 4871010

Lajpcig se na pravi put vratio ubedljivim slavljem u Majncu prošlog vikenda i sada želi da se izjednači na drugom mestu sa Dortmundom, ali i dodatno umakne Menhengladbahu i Leverkuzenu. Herta igra fantastično, ostvarila je dve pobede i to prilično ubedljive, pa verujemo u efikasan meč.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.58)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 20:30
Hoffenheim - Koln
ID: 4871012

Hofenhajm je načisto zaribao, ali na ovaj meč gleda kao idealnu šansu da konačno izađe iz krize. Keln je odigrao dva potpuno "luda" meča nako pauze (oba završena rezultatom 2:2), pa mislimo da je još jedan efikasan me sasvim realan.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.5)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 18:30
Hannover - Karlsruher
ID: 4870995

Hanover je nastavio niz pobeda i nakon pauze. Savladao je Osnabrik na gostovanju, pa verujemo da ni ovde neće imati previše problema. Karlsrue je savladao Darmštat, pa remizirao sa Bohumom, tako da deluje da bi mogao da se izbori za opstanak u finišu sezone. Ipak, ovde verujemo u keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 20:30
Union Berlin - Mainz
ID: 4873327

Union je upao u mašinu po povratku na teren. Prvo je naleteo na Bajern, a onda i na razgoropađenu Hertu, ali u velikim problemima i Majnc, koji nije imao vremena da se oporavi od debakla protiv Majnca. Biće neizvesno, ali moglo bi da se proba sa kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Vredi probati
POLJSKA - KUP | 20:10
Stal Mielec - Lech Poznan
ID: 4874179

Prvo što nas je privuklo na ovom paru jeste kvota na dvojku. Leh je mnogo kvalitetniji tim i to će morati da pokaže na ovom meču, iako je domaćin vrlo dobro gurao u tamošnjoj drugoj ligi tokom pauze. Kao što smo rekli, kvota na dvojku je dovoljno jaka da vredi probati sa njom.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Vredi probati
MAĐARSKA 1 | 20:00
Ujpest - Ferencvaros
ID: 4870612

Nije poznato u kakvoj se formi nalazi Ferencvaroš, ali se čini da je razlika u kvalitetu dovoljno velika da dvojka ne bi smela da se dovede u pitanje. Ujpešt ne zna za pobedu protiv ovog protivnika na već 12 vezanih mečeva, ali su poslednja tri meča na njegovom terenu završena nerešenim rezultatom.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)
Za izbegavanje
ČEŠKA 1 | 18:00
Bohemians 05 - Teplice
ID: 4870554

Kvota na Bohemijans stavlja domaćina u blagu prednost na ovom meču, ali ne bismo se previše "kačili" sa konačnim ishodom kada je ovaj par u pitanju. U pitanju su dva tima sličnog kvaliteta, gosti jesu dosta oslabljeni zbog brojnih povreda, ali ih ne treba prerano otpisivati.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara