Fernandinjo (Mančester Siti) i Anhel di Marija (PSŽ)
Fernandinjo (Mančester Siti) i Anhel di Marija (PSŽ)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Gol gol stiže na Parku prinčeva

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.04.21. | 11:35

Pročitajte nekoliko predloga za 28. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
RUMUNIJA 1 - PLAY OUT | 13:00
Chindia T. - Astra Giurgiu
ID: 5557260

Šampion iz 2016. godine redovno je minulih sezona prvenstvo završavao u grupi koja se bori za titulu, tako da je ovo doigravanje za opstanak prilično razočaranje za pristalice Astre. Kindija je u formi, vezala je tri pobede, pa iako ni gosti nisu bezopasni ipak biramo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 19:30
Galatasaray - Konyaspor
ID: 5557424

Sivas, Rize, Karagumruk, Trabzon - oni su tim redom ostali neporaženi na Ali Sami Jenu, pa je Galatasaraj malo izgubio korak sa Bešiktašom i Fenerbahčeom. Vreme je da se domaća ekipa konačno trgne, mada i GG ima smisla pošto to skoro redovno dolazi kada Konja igra na strani.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.52)
Fiksevi dana
HRVATSKA - KUP | 18:00
Dinamo Z. - Hnk Gorica
ID: 5557315

U pitanju je druga utakmica polufinala hrvatskog Kupa - pre dve sedmice Istra je napravila iznenađenje eliminisavši Rijeku. Iako je Gorica trenutno treća na tabeli, ovde nemamo nikakvih dilema u pogledu konačnog ishoda, pitanje je samo uz koliko će pogodaka Dinamo da slavi.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 19:30
Rizespor - Besiktas
ID: 5557418

 

Rize je izgubio samo jedan od poslednjih 12 mečeva na domaćem terenu i fudbaleri Bešiktaša ne smeju olako da uđu u ovo gostovanje, ali ako žele titulu, više ne bi smeli da rasipaju bodove jer ih Fener, koji igra sutra, ima tri manje. Zato je dvojka prvi, a GG drugi predlog.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.77)
Za izbegavanje
TURSKA 1 | 15:00
Kayserispor - Denizlispor
ID: 5557403

Do kraja turskog prvenstva ostalo je pet kola, uključujući i ovo, a i jedni i drugi nalaze se u zoni ispadanja, međutim, i dalje nisu otpisani. Denizli je u većim problemima, ali u poslednje vreme često igra nerešeno (uz malo pogodaka), pa kec uopšte nije siguran. Obiđite ih.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 18:30
Greuther Furth - Sandhausen
ID: 5556997

Grojter je u nedelju izgubio na gostovanju St. Pauliju, ali je zadržao drugu poziciju na tabeli pošto je i Hamburger kiksirao. Sandhauzen, koji se koprca tik iznad zone ispadanja vezao je tri pobede i mogao bi da namuči rivala, međutim, kec je ipak najrealniji. Očekujemo i 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.68)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
PSG - Man.City
ID: 5557247

Najbolji opis ovog meča dao je jedan od naših kolega sa portala nazvavši ga "El Kešiko" u svojoj najavi. Jasno je i zbog čega - silne novce dali su poslednjih godina arapski vlasnici ova dva kluba kako bi uneli "ušatog" u salu za trofeje. Sve je moguće, a vi potražite 1X&GG.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&gg (2.5)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 19:00
Ath.Bilbao - Valladolid
ID: 5556686

Valjadolid ima čak 14 nerešenih rezultata i po tome mu nema premca u Primeri, a i Bilbao je u poslednje vreme bio vrlo naklonjen podelama bodova. Gosti, koji su u zoni ispadanja oberučke bi prihvatili remi, a kako je kvota na njega fenomenalna čini nam se da vredi probati.


Konačan ishod

Tip: X (3.3)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara