Vinisijus Žunior (Real Madrid) i Kristijan Pulišić (Čelsi)
Vinisijus Žunior (Real Madrid) i Kristijan Pulišić (Čelsi)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Hasta la vista, Madriđani

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.05.21. | 11:36

Pročitajte nekoliko predloga za 5. maj…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
SRBIJA 1 | 18:05
Rad - Crvena Zvezda
ID: 5573018

Rad ovog proleća igra sjajno i ima razloga da se nada da bi mogao da izbegne ispadanje, ali na ovoj utakmici Građevinarima ne gine poraz. Činjenica je da je Crvena zvezda prebrinula brige oko titule, međutim, želi da nastavi seriju trijumfa na gostovanjima. Biramo prelaz 2-2.


Poluvreme - Kraj

Tip: 2-2 (1.65)
Vredi probati
SRBIJA 1 | 16:00
Partizan - Backa Topola
ID: 5573015

U pitanju je utakmica koja nema takmičarski značaj i obe strane mogu da se opuste kada je reč o golovima. Uostalom, Partizan uglavnom i jeste efikasan, a ume i da primi poneki pogodak, dok je tim Mladena Krstajića vezao tri meča na kojima je došlo GG3+ (pobeda i dva poraza).


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.25)
Za izbegavanje
RUMUNIJA 1 - PLAY OUT | 15:30
CSMS Iasi - Dinamo Buc.
ID: 5572150

Kada se radi o Dinamu iz Bukurešta njegove utakmice cele sezone bilo je mudro izbegavati, pa vas sigurno ne čudi što isti savet važi i za gostovanje ekipi koja je dosad pokazala najmanje. Jaši je u prošlom kolu iznenadio Astru na njenom terenu, što je još jedan razlog za oprez.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.87)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 20:00
Braga - Ferreira
ID: 5571943

Poraz od Sportinga nije bio iznenađenje, ali onaj na gostovanju Maritimu prilično je naštetio Braginim ambicijama da se nađe u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Gosti su posle četiri neuspeha i jednog remija u prošlom kolu konačno ostvarili pobedu, ali kec nam je najrealniji.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 22:15
Rio Ave - Sporting
ID: 5571937

Rio Ave se nalazi na ivici ambisa, ali bodove spasa ne može da traži u okršaju sa ekipom koja juri prvu titulu posle 19 godina. Sve osim pobede Lavova bilo bi prilično šokantno, mada ne očekujemo više od dva pogotka pošto domaći umeju da se zatvore, a ni rival nije raspucan.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.77)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Chelsea - Real Madrid
ID: 5571963

Čelsi će večeras imati psihološku prednost zbog rezultata koji mu više odgovara nego Realu, kao i svest da je u prvom poluvremenu u Madridu pokazao da poseduje i snagu, i kvalitet da napravi odlučujući korak ka istanbulskom Ataturk stadionu. Kvota na keca vredna je rizika.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Vredi probati
HRVATSKA 1 | 18:00
Hajduk - Dinamo Z.
ID: 5571800

Derbi je uvek derbi, čak i u situaciji u kojoj Hajduk zauzima tek petu poziciju, a za vodećim Dinamom zaostaje 27 bodova. Domaći će želeti da malo "sapletu" Zagrepčane, čiji najbliži pratilac Osijek još ima teoretske šanse da preotme vrh. No, neće se desiti ni jedno, ni drugo.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 20:00
Maritimo - Gil Vicente
ID: 5571939

Ne tako davno Maritimo je bio pri dnu tabele, međutim, domaći su uspeli da vežu tri pobede, odnosno da u poslednjih pet kola osvoje 12 bodova i sada mnogo lakše dišu. Žil Visente igra promenljivo i ima malo slabiji međusobni bilans, pa je kec realan, ali uz malo pogodaka.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.75)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara