Kristijano Ronaldo (©AFP)
Kristijano Ronaldo (©AFP)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Kombinuj sa Ronaldom, pa pokupi keca na Gent

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.02.24. | 10:30

Pročitajte nekoliko predloga za 21. februar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA AZIJE | 19:00
Al Nassr R. - Al Faiha
ID: 7891294

Kristijano Ronaldo i drugovi će želeti da bez trzavica prođu u četvrtfinale. Al Fejha je u poslednje vreme izuzetno nestabilan sastav. Tim Vuka Rašovića i Vladimira Stojkovića je u prethodnih 10 mečeva pretrpeo sedam poraza, tako da nije u najboljoj formi. U poslednjih šest susreta, igrači četiri puta nisu uspeli da pogode drugi gol.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+I (2)
Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJE | 18:00
Gent - Maccabi Haifa
ID: 7892331

Makabi je na prvom meču izvojevao minimalnu pobedu. Gent s tim rezultatom mora da napadne, odnosno da u izvesnoj meri i rizikuje, što znači da će meč biti dinamičan. Verujemo u najskupljeg keca u svetu betinga, pa predlog s punim poverenjem u ovaj konačan ishod predlažemo kao optimalno rešenje u ovoj situaciji.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Porto - Arsenal
ID: 7891901

Atretine Tobdžije idu po pobedu! Nema razloga da ne bude tako posle pobeda nad Liverpulom, Vest Hemom i Barnlijem. Raspucali su se Englezi iz svih oruđa, tako da Portu ostaje da se ukopa i igra defanzivnije nego što to čini u Primeiri. Držimo da na osnovu svega što kažemo ne treba dalje pojašnjavati razloge za ovakvu predikciju.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.7)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Napoli - Barcelona
ID: 7891912

Nije se Napoli proslavio na mečevima sa Milanom (1:0) i Đenovom (1:1). To može Italijane da koleba pred meč sa Barsom, koja će i na strani pokušati da dođe do što boljeg, pa makar i aktivnog rezultata koji im otvara više šansi da sa svog terena izboksuje prolaz dalje. Mi smo za skupu dvojku u pokušaju.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.55)
Za izbegavanje
GRČKA - KUP | 18:00
Panathinaikos - PAOK
ID: 7891307

Panatinaikos je na prvom meču slavio sa 1:0. Istina, imao je igru Paok, ali ne i šuteve u okvir gola. Bilo ih je samo dva, mada su tada domaći imali egal posed lopte. Moraće Paok sada da bude konkretniji kako bi Panatinaikos imao problema. Ovde svašta može da krene na ovu ili onu stranu, tako da je najpametnije izbeći tip na konačan ishod.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)
Fiksevi dana
SLOVENIJA 1 | 15:00
Olimpija - Domzale
ID: 7891278

Olimpija je druga na tabeli, a već ima minus deset bodova u odnosu na Celje. Domžale ne bi smeo da joj smeta, naročito ne nakon tri uzastopno vezana poraza. Inače, Olimpija je ne s velikom mukom dobila poslednja dva meča para. Pre toga, Domžale je umeo da joj zasmeta. Smatramo da ovde kombinacija ne bi smela da bude dovedena pod znak pitanja.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.52)
Za izbegavanje
ALBANIJA 1 | 17:00
Skenderbeu - Din.Tirana
ID: 7894671

Timove sredine tabele deli samo bod. U podjednakoj su formi, tako da u oba tabora gori želja da se ovaj meč dobije. U septembru prošle godine meč para dobio je Skenderbeg, a zatim je u oktobru bolji bio Dinamo. Biće i sada neizvesno, zato zaobilazimo tip jedan, jer ništa na ovakvom meču nije zahvalno unapred prognozirati.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Vredi probati
KIPAR - KUP | 18:00
Apollon Lim. - Ael Limassol
ID: 7891401

Apolon je u načelu favorit, mada ni njemu ne ide u poslednje vreme. Posle poraza od Anortozisa i remija sa Ahnasom, moraće da se koncentriše i pokuša da slomi AEL, onako kako ga je Aris uništio na poslednjoj utakmici (4:0).


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara