Maurisio Poketino, novi trener PSŽ-a
Maurisio Poketino, novi trener PSŽ-a

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Poketino tek što je stigao u PSŽ, a već uzima prvi trofej

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.01.21. | 11:30

Pročitajte nekoliko predloga za 13. januar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 19:00
Man.City - Brighton
ID: 5319631

Brajton je u poslednje vreme sklon nerešenim ishodima i rezultatima koji se kreću u rasponu od 0:0 do 3:3. Međutim, Mančester Siti je apsolutni favorit - kvalitetniji je, u sjajnoj je formi, ambiciozniji… Zbog toga ne sumnjamo u efikasnog keca, pa vam preporučujemo kombinaciju.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.57)
Fiksevi dana
NEMAČKA - KUP | 20:45
Holstein Kiel - Bayern
ID: 5318946

Holštajn je jedan od najjačih drugoligaša i kandidat je za promociju, ali pred njim je vladar evropskog fudbala i branilac domaćih trofeja, gnevan zbog poraza u prvenstvenom derbiju sa Menhengladbahom. Ceh će platiti severnjaci, dvojka je sigurna, ali i kombinacija 2-2&2+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2-2&2+ (1.45)
Fiksevi dana
FRANCUSKA - SUPER KUP | 21:00
PSG - Olympique Marseille
ID: 5319320

U borbi za prvi trofej ove sezone sastaju se šampion i osvajač Kupa iz prethodne i ekipa koja je u trenutku prekida prvenstva bila na drugoj poziciji na tabeli. Dolazak Maurisija Poketina razmrdao je PSŽ, koji je apsoluzni favorit protiv omraženog Marselja. Sumnjamo u goleadu.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.52)
Fiksevi dana
ŠPANIJA - SUPER KUP | 21:00
Sociedad - Barcelona
ID: 5319597

Radi se o polufinalu španskog Superkupa, a mada će fudbaleri Sosijedada biti motivisani, zna se ko ima prednost. Barselona je posle lošeg starta u prvenstvu vezala šest pobeda i dva remija, dok je protivnikova forma u očiglednom padu, a i Katalonci su ga nedavno dobili sa 2:1.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.7)
Vredi probati
ITALIJA - KUP | 15:00
Fiorentina - Inter
ID: 5319214

Fjorentina i Inter sastali su se i prošle godine u Kupu Italije, ali u četvrtfinalu i tada su Nerazuri slavili kod kuće sa 2:1. Iako je mesto ovog duela Firenca prednost ponovo pripada momcima Antonija Kontea, ali bi i Ljubičasti mogli do pogotka, što uz dvojku obećava i GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.1)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 18:30
Beerschot Wilrijk - Cercle Brugge
ID: 5319506

Ni jedni, ni drugi ne mogu da se pohvale rezultatima, a to se naročito odnosi na Serkl Briž, čija je serija poraza dogurala do sedam ligaških utakmica. Potpuni gubitak samopouzdanja zeleno-crnih obećava efikasnog keca u Antverpenu, stoga je i kombinacija vredna razmatranja.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Vredi probati
GRČKA 1 | 18:30
PAOK - Olympiakos
ID: 5319047

U pitanju je okršaj najvećeg solunskog i najvećeg atinskog kluba, a da se ovaj derbi igra uz prisustvo navijača tribine bi “gorele”. Gosti vode na tabeli i imaju deset bodova više nego PAOK, koji je dobio njihov julski okršaj u prestonici. Olimpijakos će se sada revanširati.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.6)
Za izbegavanje
BRAZIL 2 | 01:30
Cruzeiro - Oeste
ID: 5322702

Do kraja takmičenja u brazilskoj Seriji B ostalo je malo, a navijači Kruzeira verovatno će morati da se pomire s tim da će ljubimce još jedne sezone gledati u ovom rangu. Istina, u teoriji još imaju šanse za promociju, baš kao i Oeste za opstanak, ali bolje preskočite ovaj par.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara