Kilijan Embape (PSŽ) i Mark-Andre ter Štegen (Barselona)
Kilijan Embape (PSŽ) i Mark-Andre ter Štegen (Barselona)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): PSŽ dovršava osvetu

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.03.21. | 11:47

Pročitajte nekoliko predloga za 10. mart…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Liverpool - RB Leipzig
ID: 5445322

S obzirom na to da je Liverpul vezao šest prvenstvenih poraza na svom Enfildu, što se nikada nije dogodilo u njegovoj istoriji, možda je za Crvene bolje što se ovaj revanš igra u Budimpešti, kao i prva utakmica, koju su dobili sa 2:0. Lajpcig je u top formi, ali mi biramo GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.62)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
PSG - Barcelona
ID: 5445323

Pre četiri godine PSŽ je u prvoj utakmici iste ove runde LŠ deklasirao Katalonce sa 4:0 i bio uveren da je revanš formalnost. Međutim, Barselona je u njemu slavila sa 6:1 i prošla dalje. Sada Sveci imaju 4:1, a sećanje na taj meč neće im dozvoliti da se opuste. Gađajte keca.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (2.7)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:00
Barnsley - Derby
ID: 5445087

Barnsli je prethodnih nedelja pružao odlične partije (sedam vezanih prvenstvenih pobeda), pa iako Derbi povremeno ume da bude nezgodan, na ovoj utakmici Čempionšipa nemamo nikakvih dilema u pogledu konačnog ishoda (kec). Što se pogodaka tiče, odaberite između 2-3 i VG 2.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.93)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 18:30
Bielefeld - Werder
ID: 5445348

Ekipu Bilefelda će pokušati da spase od ispadanja malo poznati Frank Kramer, bivši selektor mlađih nemačkih državnih selekcija. Verder takođe ne blista, ali mu je forma ipak bolja od domaćinove i mogao bi da osvoji sva tri boda. Uostalom, i tradicija je na njegovoj strani.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.5)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 19:00
Olympique Marseille - Rennes
ID: 5445156

Na klupi Rena debituje Bruno Ženesjo, koji je sa dosta uspeha vodio Lion. Rival mu je osporavani Argentinac Horhe Sampaoli, labilan koliko i ekipa koju je nedavno preuzeo i sa njom ispao iz Kupa od četvrtoligaša. Sve ovo čini nam se dovoljnim razlogom da rizikujete sa dvojkom.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.8)
Za izbegavanje
NEMAČKA 4 ZAPAD | 14:00
M'gladbah II - Schalke II
ID: 5448782

I da je u pitanju par iz Bundeslige imali bismo velikih dilema oko konačnog ishoda, bez obzira na to što je Šalke na dnu tabele, pošto ni domaći ne blistaju. A kako se radi o njihovim drugim timovima koji se takmiče u regionalnom rangu naš oprez je još veći. Preskočite ih.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 19:00
Man.City - Southampton
ID: 5445069

 

Da li postoji iko ko sumnja u pobedu Mančester Sitija, bez obzira na poraz u gradskom derbiju? Jednostavno, Sautempton od početka godine ne može da se pohvali formom, no čak i da je sigurniji, bio bi bez šansi. Kvota na keca je mala, ali ona na kombinaciju sa 3+ nije loša.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.73)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 19:00
Atl.Madrid - Ath.Bilbao
ID: 5445487

Od poslednjeg trijumfa Baskijaca na imenjakovom terenu prošlo je preko deset godina. Pritom, Atletiko je možda i glavni pretendent na titulu i pokušaće svim silama da dodatno odmakne Barseloni i Realu od kojih ima tri, odnosno pet bodova više. Zato je tvrdi kec najrealniji.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara