Miralem Pjanić (Juventus) i Naitan Nandez (Kaljari)
Miralem Pjanić (Juventus) i Naitan Nandez (Kaljari)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): U Kaljariju bez motiva, ali sa dosta golova

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.07.20. | 10:37

Pročitajte nekoliko predloga za 29. jul...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 19:30
Sampdoria - Milan
ID: 4993102

Sampdorija ne može da ispadne, dok Milan još juri poziciju koja direktno vodi u fazu po grupama Lige Evrope. Gosti od marta ne znaju za poraz, pa kada se sve sabere dvojka se dobija kao logičan izbor. Njihovi poslednji međusobni dueli bili su tvrdi, međutim, sada je sve moguće.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.53)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 19:30
Lazio - Brescia
ID: 4993119

Lacio je posle pauze imao dosta problema, ali i dalje je u trci za drugu poziciju na tabeli. Breša je i teoretski ispala iz elite, pa ovde ne bi trebalo da imate bilo kakvih dilema - Neboplavi su apsolutni favoriti. Mi bismo čak probali i SP 1, pošto je kvota zaista odlična.


Sigurna pobeda

Tip: 1 (1.95)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 - PLAY OFF | 20:30
Astra Giurgiu - CS Universitatea
ID: 4993656

Haotično rumunsko prvenstvo bliži se kraju. Univerzitatea je na čelu tabele, ali nije sigurna na toj poziciji. Pritom, u poslednjem kolu igra protiv jedinog konkurenta Kluža. Astra je bila veoma efikasna u prošlom kolu, no ne može u Evropu, pa je motivacija na strani gostiju.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.62)
Fiksevi dana
NORVEŠKA 1 | 20:30
Molde - Valerenga
ID: 4993141

Šampion Molde ne samo da niže pobede, barem na svom terenu, nego rivale savlađuje veoma ubedljivo, zbog čega u keca ni najmanje ne sumnjamo, bez obzira na činjenicu da Volerenga uopšte ne igra loše. Pritom, dobio je njihova poslednja tri međusobna duela, svaki uz 4-6 golova.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 21:45
Cagliari - Juventus
ID: 4993138

I jedni, i drugi su nemotivisani - Kaljari je bezbedan, Juventus je ponovo odbranio titulu i sada može da se fokusira na oporavljanje od povreda i nastavak Lige šampiona. Preskočite ishod i pokušajte sa puno pogodaka na obe strane pošto je Damina odbrana vrlo “darežljiva”.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.9)
Vredi probati
NORVEŠKA 1 | 18:00
Stromsgodset - Brann
ID: 4993144

Stremsgodset je dobro počeo šampionat, ali je poslednjih sedmica u problematičnoj formi, a prethodnu utakmicu na svom terenu izgubio je rezultatom 4:0 od Moldea. No, kako ni Bran ne blista - vezao je tri kola bez pobede - usudićemo se da vam preporučimo keca i malo golova.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.75)
Vredi probati
TURSKA - KUP | 20:30
Trabzon - Alanyaspor
ID: 4992823

Trabzon je jedan od najtrofejnijih klubova u Turskoj, ali je već dugo bez nekog pehara. To bi moglo da se promeni danas zbog toga što je vicešampion, koji zbog kazne UEFA ne može u Evropu ipak favorit protiv ove sezone veoma dobre Alanje, koja je prvenstvo okončala kao peta.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)
Za izbegavanje
PRIJATELJSKE | 18:00
Creteil - Auxerre
ID: 4995463

 

Znate da su Francuzi među retkim Evropljanima koji su odlučili da ne nastavljaju prekinuta prvenstva, a od pre nekoliko dana njihovi klubovi počeli su sa pripremama za sezonu 2020-21. Kretej je trećeligaš, Oser igra u Ligi dva, ali u ovoj fazi sve je realno, pa ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara