©Reuters
©Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Arsenal i Junajted obećavaju spektakl

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.09.23. | 10:36

Pročitajte nekoliko predloga za 3. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 13:00
Toulouse - Clermont
ID: 7472778

Klermon je sa tri poraza otvorio sezonu i pokušaće da na gostovanju Tuluzu popravi utisak. Ipak, zadatak pred kojim je fenjeraš neće biti lak jer je domaćin posle vrlo dobrih igara u pripremnom periodu i na počerku sezone ostavio korektan utisak te smatramo da vredi pokušati sa jedinicom koja nosi primamljivu kvotu.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 17:30
Arsenal - Man.Utd.
ID: 7472759

Poslednja četiri susreta današnjih rivala donela su sijaset uzbuđenja i golova. Svaki od tih mečeva ukrasili su golovi oba rivala, a i danas se nadamo borbi spuštenih gardova. Za hrabrije predlažemo da pokušaju i 4+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.7)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 14:30
Volendam - Twente
ID: 7472839

Volendam je sezonu otvorio sa dva poraza, a imajući u vidu da mu danas gostuje Tvente, teško je poverovati da će prekinuti negativnu setiju. Gosti su sa druge strane počeli prvenstvo dvema pobedama i to prilično rutinski te su sa razlogom favoriti.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)
Za izbegavanje
ŠPANIJA 1 | 21:00
Osasuna - Barcelona
ID: 7479026

Barselona je posle remija na premijeri upisala dve pobvede, ali da ne štima baš sve kako bi želeli Katalonci potvrdio je susret protiv Viljareala. Da li je kluba sa Nou kampa u blagoj krizi potvrdiće gostovanje Osasuni koja ima šest bodova iz prva tri kola, a naša je preporuka da ne budete vi ti koji testiraju formu gostiju i preskočite dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.7)
Fiksevi dana
AUSTRIJA 1 | 17:00
Salzburg - Rapid
ID: 7472902

Da su se kvalifikacije za Ligu konferencije odrazile na Rapid potvrdili su susreti sa Hartbergom i Tirolom iz kojih je klub iz Beča odneo ukupnpo samo bod, te je na strani Salcburga još jedan segment uz kvalitet. Jedinica se nameće kao logičan izbor.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 13:30
Osnabruck - Elversberg
ID: 7473194

Duel dva tima zakucana za dno tabele u Cvajti prilika je da pobednik odnese plen vredniji od tri boda. Domaći teren, ali i nešto bolji utisak u prethodna četiri kola razlog je zbog kojeg smatramo da je blaga prednost na strani Osnabrika. Za spremne na veći rizik predlažemo da sa pobedom domaćina vežu i 3+ jer očekujemo ofanzivnu igru oba tima.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Fiksevi dana
NORVEŠKA 1 | 17:00
Haugesund - Molde
ID: 7473890

Molde je stao u predvorju Lige šampiona, međutim ne treba očekivati da se ishod tog dvomeča odrazi na današnji susret. Zapravo, gostovanje timu koji ima jednu pobedu u prethodnih osam kola predstavlja odličnu priliku da se pobedom stavi melem na evropsku ranu.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)

tagovi

predlozzipredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara