Robert Levandovski (Bajern) šutira na gol Dortmunda
Robert Levandovski (Bajern) šutira na gol Dortmunda

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Bajern i milost ne idu ruku pod ruku

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.03.21. | 11:38

Pročitajte nekoliko predloga za 6. mart…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 13:30
Burnley - Arsenal
ID: 5435534

Drago nam je što nismo u koži fudbalera Barnlija koji su prošlog vikenda doživeli ubedljiv poraz od Totenhema (4:0), pa su ugostili Lester (kom su uspeli da odole - 1:1), a sada im dolazi Arsenal, koji je vezao nekoliko dobrih partija. Tipujte na efikasnu pobedu gostiju.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Osasuna - Barcelona
ID: 5435977

Hapšenje doskorašnjeg predsednika kluba Đozepa Bartomeua teško da je uzdrmalo Lea Mesija i saigrače pošto su listom bili protiv njega. Barselona još može da sustigne Atletiko, koji sutra igra gradski derbi, a Osasuna joj je dužnik iz prošle sezone, pa "zategnite" dvojku.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 20:45
Antwerp - Kortrijk
ID: 5435473

Činjenica je da Antverpen drži drugo mesto na tabeli, ali činjenica je i da u poslednje vreme ne igra kao tokom većeg dela sezone, kao i da je Kortrajku više-manje svejedno da li je domaćin ili gost. Zbog toga je GG3+ sigurnije od keca, a i kvota na to je bolja nego na ishod.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.4)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 13:00
Greuther Furth - Bochum
ID: 5435825

Grojter je u prošlom kolu odigrao 2:2 na gostovanju Hanoveru, pa je sada za korak iza vodećih klubova, među kojima je upravo Bohum (drugi je Holštajn Kil, koji gostuje HSV-u). Jasno vam je da nas očekuje neizvestan duel, a mi bismo blagu prednost, uz GG, ipak dali domaćima.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.65)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 18:30
Bayern - Dortmund
ID: 5435818

Bajern ima samo dva boda više nego najbliži pratilac RB Lajpcig, kojem gostuje za mesec dana, ali čak i da jeste u situaciji da može sebi da dozvoli još neki kiks Dortmund ne bi mogao da očekuje milost od njega. Ni Milioneri nisu bez razloga za borbu, ali kec je najrealniji.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Za izbegavanje
ENGLESKA 2 | 13:30
Watford - Nott.Forest
ID: 5435549

Notingem Forest igra izuzetno tvrdo, međutim, u poslednjih nekoliko kola takav stil donosio mu je bodove. Domaći se bore za sam vrh tabele, ali budite oprezni sa ovom utakmicom – em Šumari imaju malo bolji međusobni bilans, em na njihovim okršajima najčešće dolaze remiji.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.93)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Juventus - Lazio
ID: 5435673

Za branioca titule, koji je sve dalje od tog cilja pobeda je imperativ, ali bila je i prošlog vikenda na gostovanju Veroni, pa je osvojio samo bod. Istina, u utorak je bio ubedljiv protiv Specije, međutim, Lacio mu je često pravio probleme, pa ako ne smete keca, birajte GG.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 16:00
Swansea - Middlesbrou.
ID: 5435559

Svonsi je od sredine decembra do sredine februara bio u sjajnoj seriji, ali je u poslednje vreme u maloj krizi. Kao i Labudovi i Midlsbro je među ekipama koje se nadaju plasmanu u plej-of za Premijer ligu i ume da bude neugodan na gostovanjima. Ipak, nama “miriše” na keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.65)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara